Alles over Sliedrecht...
Afbeelding bij agendaitem: 'Borduur- en plotterbeurs'
25mrt 2017

Borduur- en plotterbeurs

Zaterdag 25 maart 2017, van 09:30 uur tot 17:00 uur.

Bent u geïnteresseerd in computergestuurd borduren en/of creatief bezig zijn met een snijplotter?
Dan mag u deze Borduur- en plotterbeurs (van 09.30 tot 17.00 uur) niet missen !

Er is weer een divers en uitgebreid aanbod tijdens deze beurs. Een ruim assortiment op het gebied van machinaal borduren en voor het werken met de snijplotter hebben we drie nieuwe standhouders, die verdeeld over de zalen met grote stands zorgen voor een verdubbeling van het aantal strekkende meters verkoopruimte. Ook bij enkele andere stands en in de Van de Burchzaal is er aanbod van plottermateriaal, zodat een spreiding van de bezoekers wordt bewerkstelligd en wachttijd wordt voorkomen of zoveel mogelijk beperkt. Aanvullend biedt de beurs ook ruimte voor stands met lectuur en benodigdheden voor andere hobby’s als patroontekenen, quilten, haken en breien. De standhouders vindt u in de Sporthal en de Theaterzaal en daarnaast vinden ook in de Van de Burchzaal en de Van Bylandtzaal activiteiten plaats, namelijk demonstraties van software (+ verkoop benodigdheden) en workshops over verschillende plottertechnieken.

Naast de softwaredemonstraties voor machinaal borduren en plotteren en de plotterworkshops zijn er op de beurs dus veel stands met borduurmachines, -software en -benodigdheden (waaronder diverse soorten verstevigingen, ringen en garens), plottermachines, -software en –benodigdheden (o.a. diverse vinyl), transferpersen, patchwork/quiltstoffen, –patronen en benodigdheden, patroontekensystemen, textielverzorgingsapparatuur, houten figuren, haak- en breipatronen voor antieke poppen, loeplampen, actuele magazines, badstof, vilt, wol, tassen, lintjes, kant, band, kralen, knoopjes, bedeltjes en ander decoratiemateriaal, 2e hands handwerkboeken / tijdschriften en zelf gemaakte geborduurde of gedrukte spullen. De opsomming is niet compleet. Onder “standhouders” in het pull-down menu is nadere informatie te vinden over de standhouders en een samenvatting van hun assortiment.

Daarnaast is de beurs natuurlijk weer een gezellige ontmoetingsplek. Veel borduur- en/of plotterhobbyisten kennen elkaar bij naam van de internetlijsten, facebook of mailen met elkaar. Onder de goede zorgen van Arie en zijn vriendelijke medewerkers zal in de foyer van De Lockhorst veel worden bijgepraat onder het genot van een kopje koffie of thee.

De entreeprijs bedraagt € 7,50 per persoon. De toegang is gratis voor één begeleider per rolstoelgebruiker en voor kinderen tot 12 jaar.
Kijk voor alle informatie op de website

Contactinformatie:
Locatie: Sportlaan 1
Website:http://www.borduurenplotterbeurs.nl


Deel dit bericht met je vrienden!