Alles over Sliedrecht...
Afbeelding bij agendaitem: 'Alzheimercafé met Suze Snoep'
03apr 2017

Alzheimercafé met Suze Snoep

Maandag 3 april 2017 vanaf 19:30 uur.

Vandaag is Suze Snoep gastspreker in het Alzheimercafé.  Suze is Geriatrie verpleegkundige bij het GOAC en Dementieconsulente bij Ketenzorg Waardenland.

Goede zorg is iets tussen mensen onderling en wordt bepaald door de mate waarin de zorgverlener zich weet te verplaatsen in de belevingswereld van de zorgvrager en in dat kader een zorgrelatie weet aan te gaan.  Dat is voor gezonde mensen al moeilijk genoeg, maar vormt het kernprobleem voor mensen met dementie. Zowel voor mantelzorgers als voor professionals is er een enorme kennis en begripskloof tussen de gezonde buitenwereld en de belevingswereld van mensen met dementie. De Alzheimer Experience doet je ervaren wat het is om de ziekte van Alzheimer te hebben.
De Alzheimer Experience is een interactieve film en initiatief van wetenschapper en auteur Anne-Mei The en ondernemer Marco Ouwehand.
Anne Mei’s onderzoek is de onderbouwing van het bestaansrecht en de visie achter deze indrukwekkende film.

Als u zelf te maken heeft met Dementie, Niet Aangeboren Hersenletsel of Parkinson dan bent u samen met uw mantelzorger(s) van harte welkom op maandag 3 april 2017 in het Alzheimercafé.  De avond start om 19.30 uur (inloop vanaf 19.15 uur) en vindt plaats in het  Grand café de Biesbosch aan de Kerkbuurt 200 te Sliedrecht. Tijdens deze avond is er voldoende gelegenheid voor ontmoeting, het stellen van vragen en het delen van ervaringen.

Voor meer informatie kan men bellen met Stichting Welzijnswerk Sliedrecht, mevrouw R. de Stigter, tel. 0184-416729 op dinsdag en woensdag, of mailen naar r.destigter@welzijnswerksliedrecht.nl

Ook kan men bellen met de Alzheimertelefoon, tel. 0800-5088. Deze is 24 uur per dag gratis bereikbaar voor hulp bij dementie.

Contactinformatie:
Locatie: Grand café de Biesbosch aan de Kerkbuurt 200
Organisator: Welzijnswerk Sliedrecht
Telefoonnummer: 0184-416729
Email:r.destigter@welzijnswerksliedrecht.nl
Website:http://www.welzijnswerksliedrecht.nl


Deel dit bericht met je vrienden!