Alles over Sliedrecht...
Afbeelding bij agendaitem: 'Financieel Café'
06apr 2017

Financieel Café

Donderdag 6 april 2017, van 19:00 uur tot 20:30 uur.

Is uw administratie niet op orde, kunt u niet rondkomen, dreigen de rekeningen zich op te stapelen, wilt u weten waar u recht op heeft, kom dan donderdagavond 6 april a.s. naar het inloopspreekuur van het Financieel Café.

Bij het Financieel Café kan men terecht voor vragen en advies op financieel gebied, zoals huur- en zorgtoeslag en het invullen van formulieren, voor kwijtschelding gemeentelijke belastingen, of voor hulp en advies bij het ordenen van de Thuisadministratie. Ook wanneer men niet goed kan rondkomen en advies nodig heeft bij budgetteren om de inkomsten en uitgaven in balans te brengen, kan men terecht bij het Financieel Café. Verder kan men ondersteuning krijgen bij het gebruik van de computer bij het Digitaal aanvragen van voorzieningen. Bij eenvoudige vragen wordt men direct geholpen. Wanneer dat nodig is kan men eventueel worden doorverwezen naar een andere instantie, of kan een afspraak worden gemaakt bij het Bureau Sociaal Raadslieden.

Bij het Financieel Café geldt dat de bezoekers worden geholpen door geschoolde vrijwilligers. Het Financieel Café vindt elke eerste donderdagavond van de maand plaats tussen 19.00 uur – 20.30 uur in de Buurthuiskamer aan de Havikstraat 5 in Sliedrecht.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Stichting Welzijnswerk Sliedrecht, Marjan Bisschop, tel: 0184-416 729 of mail naar m.bisschop@welzijnswerksliedrecht.nl.

Contactinformatie:
Locatie: in de Buurthuiskamer aan de Havikstraat 5
Organisator: Stichting Welzijnswerk Sliedrecht
Telefoonnummer: 0184 416729
Email:m.bisschop@welzijnswerksliedrecht.nl
Website:http://www.welzijnswerksliedrecht.nl/


Deel dit bericht met je vrienden!