Alles over Sliedrecht...
Afbeelding bij agendaitem: 'Uitvoering van de musical Mozes'
08apr 2017

Uitvoering van de musical Mozes

Zaterdag 8 april 2017 vanaf 19:30 uur.

Een enthousiaste groep mensen van binnen en buiten de  Gereformeerde Kerk Sliedrecht heeft de afgelopen maanden de Musical Mozes van Gerard van Midden en Gerard van Amstel ingestudeerd.

Mozes ... een verhaal vol contrasten. Mozes, de man met zoveel verschillende kwaliteiten. De bemiddelaar tussen God en mensen.
De man die geboren werd als een ter dood veroordeelde, maar zijn generatie overleefde. Die opgroeide aan het hof van de farao als ‘zoon van’, maar die vooral inhoud geeft aan de Hebreeuwse betekenis van zijn naam: ‘eruit getrokken’. De man die de woestijn in vluchtte omdat hij een Egyptenaar had gedood, maar die terugkomt om, bijgestaan door zijn broer Aäron, het volk uit het land van de dood te leiden.

In deze Musical zijn bewust nieuwe verhaalfiguren toegevoegd om ervoor te zorgen dat dit overbekende verhaal met nieuwe, verrassende invalshoeken beleefd kan worden. Natuurlijk ... ook Mirjam, Aäron, Jochebed en Amram komen op het toneel. Want zij zijn onlosmakelijk met zijn leven verbonden.

Benieuwd naar de Musical Mozes? Bestel dan nu direct een ticket voor de uitvoering op vrijdag 7 of op zaterdag 8 april 2017. De Musical begint om 19.30 uur in Partycentrum de Lockhorst. De toegangsprijs bedraagt € 10,00 voor een volwassene en € 7,50 voor jongeren t/m 16 jaar, inclusief een consumptie. Kaarten kunnen besteld worden via email Musicalmozes2017@gmail.com of via de telefoonnummers 0184-414830/410848.

Contactinformatie:
Locatie: de Lockhorst, Sportlaan 1
Organisator: Gereformeerde Kerk Sliedrecht
Telefoonnummer: 0184-414830
Email:musicalmozes2017@gmail.com
Website:http://www.facebook.com/musicalmozes2017sliedrecht


Deel dit bericht met je vrienden!