Alles over Sliedrecht...
Afbeelding bij agendaitem: 'Open dag Goedegebuure Psychologen'
08apr 2017

Open dag Goedegebuure Psychologen

Zaterdag 8 april 2017, van 10:00 uur tot 16:00 uur.

Psychologenpraktijk Goedegebuure en Talentassessment.nl doen vandaag van 10.00 tot 16.00 uur de deuren van Stationsweg 35 open voor iedere belangstellende. De open dag is bedoeld om kennis te maken met de diverse diensten, producten, medewerkers, psychologen en coaches. Zij geven korte presentaties (psy-talks) over diverse onderwerpen en geven graag uitleg over therapie, coaching en assessments.

Goedegebuure Psychologen is in de zomer van 2016 verhuisd van Papendrecht naar Sliedrecht. ‘Onze locatie werd te klein’ vertelt Matthijs Goedegebuure, registerpsycholoog en praktijkeigenaar. ‘Onder andere door de groei van Talentassessment.nl, onderdeel van Goedegebuure Psychologen. Assessment-kandidaten zijn een hele dag onze gast, dus dat vraagt veel ruimte. In dit nieuwe pand hebben we veel meer mogelijkheden, ook voor groepen en workshops. En het is na 9 jaar in een dijkwoning ook wel leuk om weer in het centrum te zitten. Zo zijn we in 1999 ook begonnen op de Meent in Papendrecht, toen nog met zijn tweeën. Nu werken we met elf professionals. We vinden het leuk om mensen even een kijkje te geven in onze praktijk.’

De praktijk kent drie afdelingen: 1. Basis GGZ voor professionele christelijke hulpverlening op verwijzing van de huisarts; 2. Counseling voor relatie- en werkgerelateerde behandelingen door diverse therapeuten en 3. Consultancy voor Talentassessments en coaching zowel voor particuliere als zakelijke klanten.

Tijdens de open dag zijn er Psy-talks over relaties, familiepatronen, traumabehandeling, zin en onzin van diagnostiek, time-management, talentontwikkeling, talentassessments, studiekeuze-onderzoek. Maar ook een mini-optreden van enkele muzikanten van Cashflow3. Toegang is gratis en kinderen zijn ook welkom. Meer informatie is te vinden op www.goedegebuure.info.

Contactinformatie:
Locatie: Stationsweg 35
Organisator: Psychologenpraktijk Goedegebuure en Talentassessment.nl
Website:http://www.goedegebuure.info


Deel dit bericht met je vrienden!