Alles over Sliedrecht...
Afbeelding bij agendaitem: 'Optreden Room for Error in Havana'
08apr 2017

Optreden Room for Error in Havana

Zaterdag 8 april 2017, van 22:00 uur tot 01:00 uur.

Na een optreden in de Melkweg en bij radio Veronica speelt deze knappe "boyband" Room for Error a.s. zaterdag het dak eraf in Havana Sliedrecht. Eind 2013 richte Melvin Dobbe, na jarenlang in een familieband te hebben gespeeld, zijn eigen band op. Tijdens het wachten in een warmspeel kamertje van een plaatselijk radiostation liep de band tegen hun uiteindelijke naam aan, het betreffende kamertje droeg namelijk de naam: Room for Error!

In de afgelopen drie jaar hebben de jongens zich ontwikkeld tot een hechte band. Ze spelen een mix van covers en eigen nummers. Door de uiteenlopende muzikale voorkeuren in de band is hun repertoire veelzijdig, maar de jongens weten elkaar hierin altijd weer te vinden. Hun style is Pop/Rock met invloeden van de Blues.

Room for Error heeft op veel verschillende locaties gespeeld in de Randstad: buiten, binnen, kleine en grote locaties zoals b.v. de Paap, Paardcafé, HPC, Musicon, strandtenten (Scheveningen), kroegen, foodfestivals, op het strand zelf maar ook op grotere podia zoals b.v. in de Melkweg.

De jongens werden in 2016 voor verschillende voorrondes geselecteerd zoals b.v. “Road to ParkPop”, “Peter Tetteroo Bokaal”, “de grote Prijs van de Bollenstreek” en …jawel…uit vele aanmeldingen bij : “Radio Veronica Breakthru”.

Bekijk hier een voorproefje van Room for Error:
www.youtube.com/watch?v=KsWsz_AGN1c
www.youtube.com/watch?v=u0EwVxDyv_U&feature=youtu.be

Contactinformatie:
Locatie: Stationsweg 3
Organisator: café Havana
Telefoonnummer: 06 54 766 390
Email:cafehavana@live.nl
Website:http://www.cafehavana.nl


Deel dit bericht met je vrienden!