Alles over Sliedrecht...
Afbeelding bij agendaitem: 'Rock coverband XL a tribute to rock XL in Havana' Foto: Rock coverband XL
06mei 2017

Rock coverband XL a tribute to rock XL in Havana

Zaterdag 6 mei 2017 vanaf 22:00 uur.

Rock coverband XL a tribute to rock XL  is een classic rock coverband, met de Sliedrechter zanger Johan Postma, die zowel de bekende covers speelt, maar ook zeer goede nummers speelt die misschien iets minder bekend zijn maar wel geweldig mooi, wat een verrassend goed afwisselend repertoire oplevert. Dit alles staat garant voor een spetterende show op het podium van Havana, straks The Moonshine.

De bandleden geven zich helemaal op het podium en je kunt zien dat ze er veel lol in hebben, dat merk je aan de sfeer die de band uitstraalt, wat opvalt is dat er van alles gebeurt tijdens een optreden zeker door de zanger wat de toeschouwers blijft boeien. Ook staat XL a tribute to rock bekend dat met een specifiek eigen geluid heeft met een volle vette sound. Strakke drums en dragende baspartijen, aangevuld met twee gitaristen die zorgen voor vette slag partijen en gierende of melodieuze solo’s die ook beide gitaristen voor hun rekening nemen.

Het repertoire van XL a tribute to rock bestaat uit covers van:
Whitesnake, Saxon, AC/DC, The Cult, Gotthard, ZZ Top, Queen, Y&T, Thin Lizzy, Ufo, Gary Moore, Chickenfoot, Metallica en Pat Travers. XL a tribute to rock bestaat inmiddels 8 jaar en bestaat uit 5 enthousiaste ervaren muzikanten die weten hoe rock gespeeld moet worden; Zang: Johan Postma Drums: Frans Dame Bas: Bert van Dijk Gitaar: Anton Schreuders Gitaar: Peter Both.

Uiteraard is de entree weer gratis.

Contactinformatie:
Locatie: Stationsweg 3
Organisator: café Havana
Telefoonnummer: 06 54 766 390
Email:cafehavana@live.nl
Website:http://www.cafehavana.nl


Deel dit bericht met je vrienden!