Alles over Sliedrecht...
Afbeelding bij agendaitem: 'Boekbespreking Ronit Palache'
23mei 2017

Boekbespreking Ronit Palache

Dinsdag 23 mei 2017 vanaf 20:00 uur.

Graag nodigt het bestuur van de Dijksynagoge u uit voor een bijzondere boekbespreking. Op deze avond is Ronit Palache te gast. Ronit werd geboren in Amstelveen (1984), is journalist en werkt als hoofd publiciteit en rechtenmanager bij de literaire uitgeverij Prometheus. In het najaar verscheen van haar het boek ‘Ontroerende onzin’, een bundel interviews met drie generaties Nederlandse joden.

Via ruim honderd joden laat Ronit de complexiteit van het Nederlandse Jodendom zien. Een onverdeeld positieve aangelegenheid is het Jodendom voor vrijwel niemand in dit boek. Toch voelt iedereen zich joods, is vluchten voor dat gegeven slechts bij hoge uitzondering mogelijk. Wat bindt de joden in Nederland? Wie zijn zij en welke toekomst hebben ze?

De avond is in handen van Andre Zwartbol, Nederlands journalist en voormalig televisiepresentator, die haar zal interviewen, maar u als bezoeker zeker ook de gelegenheid geven om haar vragen te stellen. Het beloofd een bijzonder interessante avond te worden. Toegang: EUR 10,–.

Contactinformatie:
Locatie: Rivierdijk 51
Organisator: De stichting Dijksynagoge
Website:http://dijksynagoge.nl


Deel dit bericht met je vrienden!