Alles over Sliedrecht...
Afbeelding bij agendaitem: 'Zomeravondconcert in het Feitsmapark'
02jun 2017

Zomeravondconcert in het Feitsmapark

Vrijdag 2 juni 2017, van 19:00 uur tot 20:30 uur.

Dit jaar vindt de derde editie plaats van de Zomeravondconcerten in het Feitsmapark. Dit keer hebben we 3 vrijdagavonden achter elkaar gevuld. We hebben een gevarieerd programma opgesteld met voor ieder wat wils. Een concert duurt van 19.00 – 20.30 uur en de toegang is, net als de 2 voorgaande jaren, gratis! Er is koffie, thee, koekje en een lekker hapje!

Op de 1e avond van de concertenreeks is er een intieme avond ingepland. Maar liefst 3 singer-songwriters uit Papendrecht zullen mooie luisterliedjes ten gehore brengen; afzonderlijk van elkaar én met elkaar.

Francesco Daniel is een singer-songwriter uit Papendrecht. Hij kreeg bekendheid doordat hij de talentenjacht I Want To Be Famous in 2014 won. Hij brengt naast eigen Engelstalige nummers ook covers uit. Hij begeleidt zichzelf op zijn akoestische gitaar. Dat klinkt misschien saai, maar rocken kan hij zeker wel! Francesco Daniel heeft verder twee EP's, Acoustic Sonnets (2014) die te vinden is op Spotify en Thoughts of the Puzzle Mind (2017) die fysiek te verkrijgen is! Ook is hij theateracteur en schrijver van gedichten en theaterstukken. Bent u nieuwsgierig geworden? Bezoek dan Francesco's website: www.francescodaniel.com

Rob van Rij is 25 jaar en komt uit Papendrecht. Hij is nu ongeveer 3 jaar bezig als singer-songwriter. Zijn muziekstijl is een mix tussen folk, country en pop. In 2015 heeft hij zijn EP All Stories Fade Out uitgebracht. Veel inspiratie haalt hij uit voorbeelden; The Tallest Man On Earth, John Mayer, Gregory Alan Isakov, Isbells en Glen Hansard. Hij heeft o.a. gespeeld op het Zomerklanken-festival, Wantijpop en Big Rivers.

Celeste Liberty kent u misschien nog van vorig jaar. Ze schrijft vooral luisterliedjes en haalt haar inspiratie uit artiesten als
Ed Sheeran, Nina Nesbitt, Gabrielle Aplin, Taylor Swift. Zij heeft o.a. opgetreden op Wantijpop en Big Rivers. In september 2016 heeft zij haar eerste EP Everchanging Stories uitgebracht.

De concerten beginnen om 19.00 uur tot ongeveer 20.30 uur.
De toegang is gratis en voor koffie en thee wordt gezorgd!

Contactinformatie:
Locatie: Burg. Feitsmapark
Website:http://www.feitsmapark.nl/home


Deel dit bericht met je vrienden!