Alles over Sliedrecht...
Afbeelding bij agendaitem: 'High Hi (BE) + The Great Communicators in Elektra'
03jun 2017

High Hi (BE) + The Great Communicators in Elektra

Zaterdag 3 juni 2017, van 21:30 uur tot 02:00 uur.

HIGH HI (BE):
High Hi is een eclectische indiepop band uit Leuven en omstreken. Ze brengen een donkere, energieke sound die een mix is van jaren '80 indie en jaren '90 pop.

High Hi bestaat uit: Anne-Sophie Ooghe (Vocs/gitaar), Dieter Beerten (Vocs/Drums) en Koen Weverbergh(Bass). Een powertrio met donderende gitaren, een salvo aan snaren en krachtige melodieën!

In 2014 haalden ze de finale van Humo's Rock Rally, waar Joost Zweegers (Novastar & jurylid) fan werd. In het najaar mocht High Hi mee als support voor 10 Novastar optredens in België en Nederland.

THE GREAT COMMUNICATORS:
The Great Communicators is een Amsterdamse/Haagse indieband ontstaan in 2012. Het vijftal transformeert in die tijd onder leiding van frontman Arend Dijkstra van de progressieve gimmickrock onder de naam Klopje Popje naar de verfrissende indie muziek zoals we die nu van ze kennen en verandert hun naam in The Great Communicators. De transformatie neemt twee jaar in beslag en hun eerste EP Bide Your Time verschijnt in 2014. Gaia Slotboom heeft zich dan als vrouwelijke vocalist bij de band gevoegd. In 2017 wordt zij opgevolgd door Shawnee Erfmann.

2016 is het jaar om naar buiten te treden als band; de band speelt op Noorderslag, deBeschaving, Down the Rabbit Hole, staat in het voorprogramma van Kensington in de Ziggo Dome, wordt verkozen tot 3FM Serious Talent en de 12 van 3voor12 en gaat – nu wel - langs bij De Wereld Draait Door en 3FM. De band valt op door de unieke man/vrouw samenzang en slim geschreven en rijk gearrangeerde liedjes waardoor hun debuutplaat en live shows van begin tot eind blijven boeien!

Entree: 5 euro / Deur open: 20:00u / Aanvang: 21:30u

Contactinformatie:
Locatie: Stationsweg 4
Organisator: JC Elektra
Telefoonnummer: 0184-414273
Email:info@elektra-sliedrecht.nl
Website:http://www.elektra-sliedrecht.nl


Deel dit bericht met je vrienden!