Alles over Sliedrecht...
Afbeelding bij agendaitem: 'Jan pak de Leuning in het Feitsmapark'
09jun 2017

Jan pak de Leuning in het Feitsmapark

Vrijdag 9 juni 2017, van 19:00 uur tot 20:30 uur.

Dit jaar vindt de derde editie plaats van de Zomeravondconcerten in het Feitsmapark. Dit keer hebben we 3 vrijdagavonden achter elkaar gevuld. We hebben een gevarieerd programma opgesteld met voor ieder wat wils. Een concert duurt van 19.00 – 20.30 uur en de toegang is, net als de 2 voorgaande jaren, gratis! Er is koffie, thee, koekje en een lekker hapje!

Op de 2e avond van de concertenreeks is een echt feestavond ingepland. Dit keer is  het de beurt aan Jan pak de Leuning.
Jan pak de leuning heeft in Sliedrecht eigenlijk geen introductie meer nodig, maar voor de weinigen die geen idee hebben: Jan pak de Leuning bestaat al meer dan 10 jaar en speelt op verjaardagsfeesten, bruiloften, buurtfeesten, voetbalfeesten, noem maar op en nu dus ook tijdens een van de Zomeravondconcerten.

De Jannen, zoals zij zich zelf ook wel noemen, bieden een avond vol muziek en vertier, afgestemd op de wensen van het publiek. De Jannen spelen en zingen, veelal meerstemmig. Hierbij speelt humor en aankleding een grote rol. Het is een band die sfeer weet te scheppen tijdens het spelen van de muziek.

De concerten beginnen om 19.00 uur tot ongeveer 20.30 uur.
De toegang is gratis en voor koffie en thee wordt gezorgd!

Contactinformatie:
Locatie: Burg. Feitsmapark
Website:http://www.feitsmapark.nl/home


Deel dit bericht met je vrienden!