Alles over Sliedrecht...
Afbeelding bij agendaitem: 'Introductie van de Muziekworkshop (8-28 jaar)'
11sep 2017

Introductie van de Muziekworkshop (8-28 jaar)

Maandag 11 september 2017 vanaf 19:00 uur.

Hou jij van muziek? Kom dan maandag 11 september om 19:00 uur kijken bij de Introductie van de Muziekworkshop in jongerencentrum Elektra.

Maandag 18 september beginnen de nieuwe lessen weer! Deze workshop bestaat uit de onderdelen zang, (bas) gitaar zowel elektrisch als akoestisch en keyboard. De muziekworkshops worden gegeven door de ervaren muziekdocent Eddy de Jong, een multi-instrumentalist. De workshop is bedoeld voor jongeren van de leeftijd 8 t/m 26 jaar oud. De muziekworkshop wordt mede mogelijk gemaakt door de werkgroep Music & Dance, welke een onderdeel is van Stichting Sliedrecht en Cultuur.

Hiernaast geven we een workshop: 'Raak bekend met een Muziekinstrument'. Deze workshop is speciaal voor deelnemers met weinig tot geen ervaring. Tijdens deze workshop leer je elke week een ander instrument kennen. Zo weet je aan het einde van deze toffe speelrit precies welk instrument bij jou past.

Lijkt jou deze workshop super leuk en wil je ook graag meedoen? Kom dan ook kijken bij onze introductie avond! Heb je vragen, mail dan naar: manuelle@sojs.nl

Contactinformatie:
Locatie: Stationsweg 4
Organisator: SOJS - Manuelle
Email:manuelle@sojs.nl
Website:http://www.sojs.nl


Deel dit bericht met je vrienden!