Alles over Sliedrecht...
Afbeelding bij agendaitem: 'Peuter- en kleuterviering Zacheus'
08okt 2017

Peuter- en kleuterviering Zacheus

Zondag 8 oktober 2017, van 14:00 uur tot 16:00 uur.

Van 2 tot 8 oktober 2017 staat Nederland voor de zevende keer in het teken van de Week van de Opvoeding. Het thema van deze opvoedweek is: ‘Buiten de lijntjes’ Deze week draait om ontmoeting en uitwisseling tussen ouders, medeopvoeders, kinderen en jongeren. We nodigen bij deze dan ook iedereen uit deel te nemen aan de activiteiten

Vandaag: Peuter- en kleuterviering met het thema: ‘Zacheus’

We gaan het hebben over Zacheus. Zacheus is een persoon in de bijbel die door zijn beroep (tollenaar, iemand die belasting int) en hoe hij het uitoefent niet geliefd is bij de mensen. Als Jezus langs komt, dan verstopt hij zich in een boom. Maar Jezus ziet hem.

Het is voor iedereen, en zeker voor de kinderen, heel belangrijk dat zij weten dat wat ze ook doen, of ze vriendjes of vriendinnetjes hebben of niet, ze gezien worden door Jezus. We hopen dat kinderen en ouders er toe aangezet worden om ook eens op een kind af te stappen dat anders is. Dat je het samen moet maken.

Natuurlijk zingen we leuke kinderliedjes en wordt er gebeden. Iedereen is welkom en na afloop is het tijd voor limonade en wat lekkers.

Voor wie: Kinderen van 2-6 jr staan centraal. Broers, zussen, ouders, opa’s en oma’s zijn van harte welkom.
Tijd: 15:30 – 16:30 uur
Locatie: Gereformeerde Kerk Sliedrecht Middeldiepstraat 6 in Sliedrecht
Aanmelden: Aanmelden is niet nodig, ook is het niet nodig om lid van een kerk te zijn, om aan de activiteit mee te doen.
Meer informatie of vragen: Barbera van Wieren-van Leeuwen, v.wieren@kpnplanet.nl

Contactinformatie:
Locatie: Middeldiepstraat 6 / hoek Oranjestraat
Organisator: Gereformeerde Kerk Sliedrecht
Telefoonnummer: 0184 – 41 12 45
Website:http://www.gksliedrecht.nl


Deel dit bericht met je vrienden!