Alles over Sliedrecht...
Afbeelding bij agendaitem: 'Bluesnacht in Elektra'
21okt 2017

Bluesnacht in Elektra

Zaterdag 21 oktober 2017, van 21:00 uur tot 02:00 uur.

Vandaag is het weer de hoogste tijd voor de jaarlijke Bluesnacht.
Vanaf heden zijn er kaarten verkrijgbaar in de voorverkoop! Tel: 0184-414273 (doordeweeks)
Kaarten verkrijgbaar aan de bar in het weekend!

Dit keer met:

Rob Orlemans & Half Past Midnight
Rob Orlemans & Half Past Midnight behoort tot de top van de Nederlandse bluesrock. Ook in het buitenland bouwt het trio een fanschare op dankzij optredens in o.a. België, Duitsland en de Verenigde Staten. In de jaren negentig wordt Half Past Midnight enige jaren versterkt door vocalist Curtis Knight, de ontdekker van Jimi Hendrix. Het trio neemt in 2002 een concert op in Chicago dat een jaar later wordt uitgebracht op het album Live In Chicago. Het studioalbum Libertyville uit 2006 verschijnt ook in de Verenigde Staten en Japan.

Joost de Lange Blues Experience(BE/NL)
Als zanger/gitarist heeft Joost de Lange zijn eigen Rock/Blues Experience opgericht. Voordat Joost deze band oprichtte was hij al geen onbekende meer in de Rock en Blues scene. Hij speelde eerder in verschillende bands, waaronder de Zeeuwse rockband Yes You Did, waarmee hij 5 albums uitbracht en de Zeeuwse popprijs won.

Na enkele bandwisselingen is in 2014 Ramses Donvil op de drums er bij gekomen. Joost en Ramses kenden elkaar al langer van de Jazz Studio in Antwerpen en ook van rock/blues-projecten uit de Vlaamse scene. In 2015 maakte Mitchell Goor met zijn strakke, groovy baslicks de huidige lineup compleet.

en 2 bands t.b.c

Entree: 15,- euro / Deur open: 16:00u / Aanvang: 21:00u

Contactinformatie:
Locatie: Stationsweg 4
Organisator: JC Elektra
Telefoonnummer: 0184-414273
Email:info@elektra-sliedrecht.nl
Website:www.elektra-sliedrecht.nl


Deel dit bericht met je vrienden!