Alles over Sliedrecht...
Afbeelding bij agendaitem: 'Creatieve schrijfworkshop'
21okt 2017

Creatieve schrijfworkshop

Zaterdag 21 oktober 2017, van 11:00 uur tot 12:30 uur.

Vandaag geeft Ditty van Drenth een creatieve schrijfworkshop in de bibliotheek. “Aan de hand van korte schrijfopdrachten mijmeren we op papier en dat leidt tot bijzondere resultaten”, zegt Ditty. Oktober is de maand van de geschiedenis. Het thema ‘Geluk’ speelt een centrale rol. “Met dit thema gaan we aan de slag tijdens de schrijfbijeenkomst in de bieb”.

Tijdens de bijeenkomst krijgen de deelnemers via eenvoudige schrijfoefeningen inzicht in hun gedachtewereld. Het gaat niet om het resultaat, maar om het schrijfproces. “De pen blijft op het papier. Alles wat in je opkomt aan de hand van het thema, schrijf je van je af. Door de afbakening van de tijd en het onderwerp kom je tot verrassende uitkomsten.” “De deelnemers krijgen de gelegenheid om hun werk aan de andere deelnemers voor te lezen. Natuurlijk is eenieder hier vrij in. Je komt en schrijft uiteraard voor jezelf.” “Alles wat uit de pen op papier vloeit, is goed. Het gaat om de verdieping. Al schrijvend kom je dichterbij je ware zielsbeleving. Je raakt je ware kern. Dat is het mooie van deze zogeheten creatieve dagboekschrijfmethode.” 

Iedereen vanaf 18 jaar is van harte welkom. Pen en papier kunnen deelnemers zelf meenemen, maar er is ook schrijfgerei verkrijgbaar in de ‘Schrijfherberg’. Aanmelden kan via de balie in de bibliotheek of via email. Deelname kost €12,50.

In het kort
Wat :  creatieve schrijfworkshop
Wanneer :  Zaterdag 21 oktober
Tijd :  11.00 – 12.30 uur
Waar :  Bibliotheek Sliedrecht
Toegang :  €12,50, aanmelden via balie of pstuy@debibliotheekaanzet.nl

Contactinformatie:
Locatie: Scheldelaan 1
Organisator: Bibliotheek Sliedrecht
Email:pstuy@debibliotheekaanzet.nl
Website:http://www.debibliotheekaanzet.nl


Deel dit bericht met je vrienden!