Alles over Sliedrecht...
Afbeelding bij agendaitem: 'Najaarstour Lucas Kramer & The Martin Mans Formation'
27okt 2017

Najaarstour Lucas Kramer & The Martin Mans Formation

Vrijdag 27 oktober 2017 vanaf 20:00 uur.

Vandaag geeft de bekende zanger Lucas Kramer een concert in de Grote Kerk in Sliedrecht. Hij doet dit samen met de twintig mannen van The Martin Mans Formation. De opbrengst is voor het goede doel.

Lucas en Martin bundelen hun muzikale krachten in een sfeervol programma. Lucas zal solo-liederen zingen, onder andere van zijn CD’s ‘Zoals ik ben’ en ‘Het is goed’.  Maar uiteraard zal hij ook samen met The Martin Mans Formation een aantal liederen ten gehore brengen. De befaamde zanggroep zal diverse liederen van onder andere hun cd’s ‘Verlangen’ en ‘Liefdeslied’ zingen. Zij zingen op hoog niveau onder leiding van de gedreven musicus Martin Mans. Daarnaast is er tijdens het concert ruimte voor samenzang. Dit alles vindt plaats onder pianobegeleiding van Denise Brand en vioolbegeleiding van Magdalena Karas. Deze instrumentalisten brengen tevens enkele wervelende solo’s ten gehore. Martin Mans zal één van zijn geliefde improvisaties op het fraaie orgel van de Grote Kerk spelen.

Om geld in te zamelen voor de hongersnood in Afrika en donateurs te werven organiseert Kerk in Actie dit najaar onder andere concertavonden. Deze concerten worden georganiseerd door ‘Zingen in de Kerk’. Zingenindekerk.nl is een nieuw initiatief van de Protestantse Kerk in Nederland in samenwerking met Kerk in Actie. Zij bieden concerten en evenementen aan van christelijke artiesten en muzikanten.

The Martin Mans Formation: Ruim 16 jaar geleden werd vanuit het Christelijk Waddinxveens Mannenkoor ‘De Gouwestem’ een mannenensemble opgericht. Dit ensemble is in 2006 onder de naam The Martin Mans Formation (TMMF) en o.l.v Martin Mans verder gegaan. TMMF is intussen uitgegroeid tot een 19-tal goed getrainde zangers. In de afgelopen jaren heeft TMMF verschillende buitenlandse concertreizen gemaakt naar o.a. Canada, Parijs, Wenen, Engeland en zijn er 6 cd’s uitgebracht. De kracht van het ensemble is het repertoire en de homogene zang. Martin Mans weet wat de mannen graag zingen en zorgt voor een afwisselend repertoire. Vooral het geestelijke lied wordt door de mannen met overtuiging gebracht hetgeen door de bezoekers van de concerten bijzonder wordt gewaardeerd. Ook de negrospirituals worden met volle overgave gezongen.

Lucas Kramer: Van jongs af aan speelt muziek een belangrijke rol in het leven van Lucas Kramer. Eind jaren negentig ging Lucas zingen bij het Christelijk Jong Mannenkoor “Soli Deo Gloria”. Hij deed dat met zoveel gedrevenheid en passie, dat hij als solist al snel bekend werd bij andere koren. Er volgden cd-opnames en ontelbare concerten door heel Nederland.
Lucas heeft een heel eigen stijl, een veelzijdig stemgeluid en voegt een eigentijds genre toe aan de christelijke muziek. Dagelijks ontvangt Lucas mailtjes en berichten van mensen die geraakt zijn door de liedteksten en door zijn stem.

Details:
Datum: vrijdag 27 oktober 2017
Locatie: Grote Kerk, Kerkbuurt 131, Sliedrecht
Aanvang: 20.00 uur
Toegang:  € 12,50 incl. reserveringskosten. Online € 11,=.
Leden PCOB, KBO en ANBO betalen € 9,= (op vertoon van pas) en kinderen t/m 11 jaar € 5,=
Reserveren en online bestellen: www.zingenindekerk.nl; www.martinmans.nl of t. 06-25391903.

Contactinformatie:
Locatie: De Grote kerk, Kerkbuurt 131
Website:www.zingenindekerk.nl/gospel/lucas-kramer


Deel dit bericht met je vrienden!