Alles over Sliedrecht...
Afbeelding bij agendaitem: 'Crescendo meets NLS 's-Gravendeel'
28okt 2017

Crescendo meets NLS 's-Gravendeel

Zaterdag 28 oktober 2017 vanaf 20:00 uur.

Vanavond vindt een muzikale ontmoeting plaats tussen het A-orkest van Muziekvereniging Crescendo Sliedrecht en Fanfarecorps Na Lang Streven uit ‘s-Gravendeel. U en jij bent van harte uitgenodigd om te komen luisteren.

Een eerdere succesvolle samenwerking van de orkesten in 2013, waarbij het concert werd gehouden in ‘s-Gravendeel, bleek voor herhaling vatbaar. Daarom organiseren beide muziekverenigingen wederom een gezamenlijk concert. Ieder orkest zal een deel van het programma invullen met een veelbelovend repertoire.

Het fanfarecorps van muziekvereniging NLS uit ‘s-Gravendeel, opgericht in 1934, bestaat uit ongeveer 45 muzikanten die onder leiding staan van dirigent Arnold Zwijgers. Het A-orkest van Crescendo zal optreden onder leiding van dirigent Egon Smit. De muzikanten zien er naar uit om een nieuw repertoire aan het publiek ten gehore te brengen.

Het concert begint om 20:00 uur en de zaal van de kerk gaat open om 19:30 uur. Entreekaarten kosten EUR 6,- per stuk. Wilt u verzekerd zijn van een mooi plaatsje? Vul dan het formulier in op de website en reserveer uw plek.

Contactinformatie:
Locatie: Gereformeerde Kerk, Middeldiepstraat 6
Organisator: Muziekvereniging Crescendo Sliedrecht
Website:http://www.crescendosliedrecht.nl


Deel dit bericht met je vrienden!