Alles over Sliedrecht...
Afbeelding bij agendaitem: 'Alzheimer Café'
06nov 2017

Alzheimer Café

Maandag 6 november 2017 vanaf 19:30 uur.

Op maandag 6 november 2017 is dhr. André Schoonderbeek, belangenbehartiger bij Alzheimer Nederland, afdeling  Drechtsteden en Alblasserwaard en Vijfheerenlanden , gastspreker in het Alzheimer café.

Eén op de vijf mensen in Nederland krijgt dementie. Meestal op oudere leeftijd, maar het komt al voor vanaf 29 jaar. We krijgen er allemaal mee te maken. In de familie, bij vrienden, maar ook op straat of op het werk.
Met een klein beetje moeite kunnen we veel voor elkaar betekenen. Zodat mensen met dementie en de mensen in hun omgeving zo lang mogelijk van het leven kunnen blijven genieten. Alzheimer Nederland zet in op het dementievriendelijk maken van de samenleving. Wat houdt dat in en wat is er nodig om Sliedrecht dementie vriendelijk te maken?

Als u zelf te maken heeft met Dementie, Niet Aangeboren Hersenletsel of Parkinson, dan bent u samen met uw mantelzorger(s) van harte welkom.  De avond start om 19.30 uur (inloop vanaf 19.15 uur). Tijdens deze avond is er voldoende gelegenheid voor ontmoeting, het stellen van vragen en het delen van ervaringen.

Voor meer informatie kan men bellen met Stichting Welzijnswerk Sliedrecht, mevrouw R. de Stigter, tel. 0184-416729 op de dinsdagmiddag of woensdag, of mailen naar r.destigter@welzijnswerksliedrecht.nl

Contactinformatie:
Locatie: Grand café de Biesbosch aan de Kerkbuurt 200
Organisator: Stichting Welzijnswerk Sliedrecht


Deel dit bericht met je vrienden!