Alles over Sliedrecht...
Afbeelding bij agendaitem: 'Die Mannschaft en DJ Polderrock in The Moonshine ' Foto: Die Mannschaft
11nov 2017

Die Mannschaft en DJ Polderrock in The Moonshine

Zaterdag 11 november 2017 vanaf 21:00 uur.

De chemische reaktie van een voorliefde voor bier en een diepgaande passie voor muziek... eigenlijk kun je Die Mannschaft niet treffender omschrijven. Deze vier muziekdieren stonden o.a. op Big Rivers en Weelpop maar genieten natuurlijk ook grote bekendheid als DE Rockaoke band van Sliedrecht en de wijde omgeving. Het repertoire van Die Mannschaft is breed, zo breed zelfs dat ze eigenlijk niet in een muziekaal hokje te stoppen zijn. Van Bruno Mars naar Motorhead en van de Peppers naar Metallica, bij deze band kun je echt van alles verwachten. Kenmerkend voor Die Mannschaft is, naast het plezier, de energie die van het podium spat en deze werkt dan ook aanstekelijk. Een avondvullend programma vol hoogtepunten met Gino op zang/slaggitaar, Patrick op leadgitaar, Mark op basgitaar en Rob op drums. De band begint om 22.00 uur met het spelen van hun eerste set.

Maar, om 21.00 uur beginnen we al met DJ Polderrock. Terug van weggeweest en helemaal klaar om de lekkerste klappers aan elkaar te draaien.

Rond het optreden van Die Mannschaft maakt Gerrit, zoals DJ Polderrock eigenlijk heet, zijn comeback na een veeeel te lange periode van stilte. Tot in de late uurtjes komen de beste rock en andere lekkere klassiekers voorbij, net als vroeger. Een complete avond muzikaal genieten met DJ Polderrock en Die Mannschaft... het moet echt niet gekker worden!!!

De entree is gratis en The Moonshine aan de Stationsweg 3 is al geopend vanaf 16.00 uur.

Contactinformatie:
Locatie: Stationsweg 3
Organisator: The Moonshine
Telefoonnummer: 085-8881517
Email:info@themoonshine.nl
Website:http://www.themoonshinesliedrecht.nl


Deel dit bericht met je vrienden!