Alles over Sliedrecht...
Afbeelding bij agendaitem: 'Boekpresentatie Wereldreizen met Dick van Kooten'
15nov 2017

Boekpresentatie Wereldreizen met Dick van Kooten

Woensdag 15 november 2017, van 19:30 uur tot 21:00 uur.

Een derde van de Nederlanders droomt ervan - 1/10 van de Nederlanders doet het ook … maar slechts een heel klein deel reist naar onbekende bestemmingen en maakt zo veel mee dat er wel een boek over te schrijven is.

De Sliedrechtse auteur en IT journalist/ondernemer Dick van Kooten is een van de weinigen die dat boek ook echt schreef. Het boek heet Wereldreizen - You…sit en andere (eigen)aardigheden in 57 landen. 

Op woensdag 15 november vanaf 19.30 uur komt Dick van Kooten een boekpresentatie houden in de bibliotheek. Dat belooft een bijzondere avond te worden met verhalen uit het boek en vooral over het boek, hoe het gemaakt is, en over de gemaakte reizen. Inclusief foto’s en video.
Na afloop is er gelegenheid een gesigneerd boek te kopen voor €16,50 (dat kan contant of eventueel via een iDeal betaling op de bestelwebsite van Dick van Kooten).

De auteur laat weten dat iedereen van harte welkom is, dus ook als u niet van plan bent het boek te kopen. Voor iedere bezoeker ligt een “Wereldreizen” bladwijzer klaar.

Wilt u al een voorproefje, bijvoorbeeld een stukje lezen? Dat kan op de website www.dickvankooten.nl. U kunt daar eventueel ook vooraf het boek bestellen.

Praktische informatie
Locatie: Bibliotheek Sliedrecht
Datum en tijd: Woensdag van 15 november van 19.30 - 21.00 uur

Contactinformatie:
Locatie: Scheldelaan 1
Organisator: Bibliotheek Sliedrecht
Email:pstuy@debibliotheekaanzet.nl
Website:http://www.debibliotheekaanzet.nl


Deel dit bericht met je vrienden!