Alles over Sliedrecht...
Afbeelding bij agendaitem: 'Susan Santos in The Moonshine' Foto: Susan Santos
17nov 2017

Susan Santos in The Moonshine

Vrijdag 17 november 2017 vanaf 21:00 uur.

Dit weekend hebben we niet alleen zaterdag maar ook op vrijdagavond een live optreden op het podium van The Moonshine. En wat voor een artieste, een internationale artieste uit Spanje.

Een diepgewortelde passie voor de muziek was de drijfveer voor Susan Santos om een gitaar op te pakken. Stap voor stap creëerde de linker gitarist en zanger haar eigen liedjes en ontwikkelde zich tot een gitaargodin met ballen.

Na een aantal bands en twee albums verhuisde Susan Santos in 2009 naar Madrid en vormde een nieuwe band met haar eigen naam. Deze band speelde over de hele wereld en heeft inmiddels 4 albums achter hun naam. Met het laatste album, “Skin & Bones”, tourt Susan Santos nu door Europa en maakt daarbij voor het eerst een stop in Sliedrecht.

Skin & Bones werd opgenomen in Madrid, gemasterd in Los Angeles en is het album dat Susan Santos altijd al had willen maken. De stijl laat zich omschrijven als een krachtige mix van American roots, blues en rock... of eigenlijk, Blues-rock of the XXI Century.

De show van Susan Santos zit vol energie en gevoel, niet in de laatste plaats door de aanstekelijke stage presence van Susan zelf. Ze lieten al vele zalen en festivals al op hun grondvesten schudden en deze avond is The Moonshine aan de beurt!

De entree is in The Moonshine altijd gratis

Contactinformatie:
Locatie: Stationsweg 3
Organisator: The Moonshine
Telefoonnummer: 085-8881517
Email:info@themoonshine.nl
Website:http://www.themoonshinesliedrecht.nl


Deel dit bericht met je vrienden!