Alles over Sliedrecht...
Afbeelding bij agendaitem: 'Tribute to U2 in The Moonshine'
25nov 2017

Tribute to U2 in The Moonshine

Zaterdag 25 november 2017, van 21:30 uur tot 02:00 uur.

U2, de grootste band van de wereld behoeft natuurlijk geen introductie. De vier Ierse rockgoden staan al bijna veertig jaar aan de absolute wereldtop!

De Nederlandse U2 Tribute Mount Temple doet er alles aan om er voor te zorgen dat iedereen zich bij een U2 concert waant. De sound, de looks en zelfs de instrumenten zijn zo veel mogelijk gelijk aan die van de echte Ierse band.

Vroege knallers als I Will Follow en Electric co, legendarische stadionhits als Where The Streets Have No Name en Bad, onbekendere tracks als Exit en In Gods Country, maar ook nieuw werk als The Miracle of Joey Ramone zijn te verwachten tijdens een muzikale show van Mount Temple.

Mount Temple heeft o.a. opgetreden in De Vorstin-Hilversum, Het Blok-Nieuwerkerk, Nirwana-Lierop, versterkte en acoustische optredens bij diverse radiostations. Ook stonden zij op de officiele U2/U2FT afterparties na de U2 concerten in de Arena,  waar zij twee avonden een twee uur durende set speelden in Cafe 3&20 op de Arena boulevard. En zaterdag spelen ze op het steeds bekender wordende podium van The Moonshine.

Laat je meevoeren met de grootste hits van U2 tijdens een top avond met Mount Temple! De entree aan de Stationsweg 3 is gratis.

Bekijk hier een voorproefje van Mount Temple

Contactinformatie:
Locatie: Stationsweg 3
Organisator: The Moonshine
Telefoonnummer: 085-8881517
Email:info@themoonshine.nl
Website:http://www.themoonshinesliedrecht.nl


Deel dit bericht met je vrienden!