Alles over Sliedrecht...
Afbeelding bij agendaitem: '45Acidbabies + EUT in Elektra'
02dec 2017

45Acidbabies + EUT in Elektra

Zaterdag 2 december 2017 vanaf 21:30 uur.

Vandaag zijn 45ACIDBABIES en (3FM talent van september) EUT te gast op het podium. Dit zou misschien wel één van de laatste keren kunnen zijn dat deze bands in de kleinere zalen staan, want deze bands ga je zeker zien op de aankomende grote (zomer)festivals in 2018!

45ACIDBABIES, een vuig, hard, ruig, stelletje jonge honden uit Utrecht. Met hun lekkere garage-electro-punkpop hebben ze al door heel Nederland venues in de fik gezet! De band staat garant voor een dikke energieke live ervaring. Giorgio die met rammelaars de trommels bespeeld, Daniël die met zijn kinderarmpje de laagste snaren beroerd, Marnix die met zijn snerpende gitaarsounds hele crèches laat janken en Sophia met haar babydemonenzang!

Ze zijn jong, rauw, onaangepast en veel te moeilijk te typeren. Invloeden van Die Antwoord, Sleigh Bells en The Kills, probeer daar maar eens kaas van te maken. Maar 45ACIDBABIES doet het - en goed ook.
Tourde tijdens de popronde (2016) in vrijwel elke schuur, kroeg, zaal, foyer of platenzaak die Nederland rijk is. De showteller stond in november 2016 op 35. Voorprogramma’s voor John Coffey, My Baby, SKIP&DIE, Bleached en Frans Duijts.
Hun optredens beschrijven ze zelf als volgt: “eigenlijk veranderen we op het podium in vier rellende pubers die het klaslokaal overnemen.”
3voor12 omschreef een van hun shows als volgt: “…aan dit rauwe aliengeluid ontkom je niet. 45ACIDBABIES grijpt je bij de lurven en laat je niet meer los”

EUT staat niet voor Ethiopisch Ultramarijn Transport. Waar ze wel voor staan is lak aan compromissen en excuses voor volwassenen om het kind in zich volledig loos te laten gaan. EUT combineert een Zweeds talent voor melodie met een Duits gevoel voor ritme, Franse flair en Brits bravoure. Het maakt Postpop. Het knalt en is catchy. De eerste single 'Dusty Old Me' is net een paar maanden uit en de debuut langspeelplaat wordt begin 2018 verwacht. Kijk uit voor dikke beats en mooie melodieën, catchy popsongs in een dwangbuis over jeugdigheid en volwassen worden. EUT staat ook niet voor Europees Usurperend Traktaat, maar het rijmt wel op leut en dan is meteen ook de live ervaring even voor je samengevat. Hoera voor de 90s!

Entree: 5,- euro p.p.
Deur open: 16:00 uur / Aanvang: 21:30 uur

Contactinformatie:
Locatie: Stationsweg 4
Organisator: JC Elektra
Telefoonnummer: 0184-414273
Email:info@elektra-sliedrecht.nl
Website:http://www.elektra-sliedrecht.nl


Deel dit bericht met je vrienden!