Alles over Sliedrecht...
Afbeelding bij agendaitem: 'Dj Polderrock, BothShot en Rosie in Moonshine'
09dec 2017

Dj Polderrock, BothShot en Rosie in Moonshine

Zaterdag 9 december 2017 vanaf 21:00 uur.

Rock, rock en nog eens rock! Na een succesvolle comeback tijdens de 100% Sliedrechtse rockavond met Die Mannschaft komt DJ Polderrock terug! Rond het optreden van de Haagse superband Rosie, en hun voorprogramma BothShot, zal hij weer de allerbeste rock aan elkaar draaien. Een ware ode aan de rock met de dikste hits maar natuurlijk ook de vergeten pareltjes... Leave your troubles at home and let's ROCK!


Op de avond dat Rosie Sliedrecht op zijn grondvesten zal doen schudden gaan we nog een oude bekende terug zien, en wel in hun voorprogramma. Susan van Veldhoven stond regelmatig achter de bar van Havanna en wilde maar wat graag met haar nieuwe band, BothShot, openen voor haar Haagse vrienden.

BothShot werd nog niet zo lang geleden opgericht door een stel bevriende muzikanten. Hun gezamenlijke liefde voor old school 80's en 90's heavy metal bracht de band bij elkaar en is een rode draad in de setlist. Met nummers van o.a. Iron Maiden, Saxon, Accept, Racer X en Dio brengt BothShot een mix van bekend en minder herkenbaar werk voor en door liefhebbers.

Bothshot bestaat uit de volgende leden:

Gitaar : Peter Both (XL, Jealousy, Outrider, Random)
Zang : Susan van Veldhoven (Re-Issue, Smoke)
Gitaar : Erik van Leeuwen (Bailout, Divine Intervention)
Bass : Paul Donkersloot (Seventh Seal, Princess)
Drums : Jan Overduin (Behind the Smile, Butterfly Pie, Random)


Opgericht door Arjen Thielsch, brengt stevige, pure rock. De vijfkoppige band zorgt met een superstrak optreden voor vuurwerk op het podium. De band Rosie is duidelijk beïnvloed en geïnspireerd door AC/DC namelijk de periode van High Voltage en Power Age,lekker droog en strak gespeeld, waarbij ook de kunst van het weglaten goed wordt verstaan. Met eigen materiaal én een stem die doet denken aan zanger Bon Scott, speelt Rosie wat AC/DC vergeten is te schrijven en te spelen!

De band start met zanger Hans Philipsen, na overlijden van Arjen Thielsch in 2009, een nieuw hoofdstuk in het al zo dikke Rosie boek. Rosie heeft 7 albums uitgebracht, waaronder: ‘Live to ride’, ‘Back on Track’, ‘Rolling Volts’ en ‘What The Fuck Let’s Rock’. Samen met nieuwkomer Hans,wordt begin 2014 de CD “Back Again”uitgebracht! Nu werken de bandleden alweer hard aan nieuw materiaal voor het nieuwe live album dat wordt uitgebracht op cd en vinyl

Voor alle duidelijkheid, Rosie is geen coverband a la Action in DC, maar schrijft gewoon eigen nummers, die ook het meest doet denken aan de jaren 80 periode van de Australische meesters. In de set zitten meestal 2 of 3 covers als eerbetoon aan hun “helden”. Rosie heeft een lange lijst van optredens op haar conto staan. Niet alleen in de eigen Haagse regio is de band erg bekend, ook ver daarbuiten. Naast optredens in muziekcentra en cafés heeft Rosie de podia beklommen van o.a. de festivals: Hoekstock, Lentepop, Zeeheldenfestival, Pleinpop, Vlietpop, Dijkrock,Plein Open, Kaderock, Leidens Ontzet, Haagse Koninginnenach en Westerpop. In 2016 stond Rosie ook op het Haags podium van Parkpop

Rosie bestaat uit:
Lennard van der Ark - slag/solo gitaar
Hans Philipsen - zang
Arjen Petri - slag/solo gitaar
Coen Petri - basgitaar
Willem "the animal" Schenkeveld – drums

Toegang gratis

Contactinformatie:
Locatie: Stationsweg 3
Organisator: The Moonshine
Telefoonnummer: 085-8881517
Email:info@themoonshine.nl
Website:www.themoonshinesliedrecht.nl


Deel dit bericht met je vrienden!