Alles over Sliedrecht...
Afbeelding bij agendaitem: 'Kerstwandeling Volg de ster bij de Merwebolder ' Foto studio VLC Jan van Leeuwen
15dec 2017

Kerstwandeling Volg de ster bij de Merwebolder

Vrijdag 15 december 2017, van 18:30 uur tot 21:00 uur.

Vandaag kunnen inwoners van Sliedrecht in de middag/avond deelnemen aan een kerstwandeling. Deze vindt plaats op het terrein van ASVZ locatie Merwebolder aan de Touwbaan in Sliedrecht. Deelname is gratis. Kaartjes voor de wandeling kunnen vanaf 1 december a.s. gereserveerd worden via www.eventbrite.nl.

Onderweg maken de deelnemers aan de wandeling kennis met het echte kerstverhaal. Zij beleven het verhaal via ontmoetingen en taferelen, met verhalen, muziek en zang. De wandeling duurt ongeveer drie kwartier. Kinderen, jongeren, ouderen, iedereen kan deelnemen.

De route op het terrein van de Merwebolder is ook rolstoeltoegankelijk. Wilt u aan de wandeling deelnemen en bent u bereid om daarbij iemand in een rolstoel te begeleiden, dan kunt u dit doorgeven aan Wim Bakker door een email te sturen naar wimbakker207@gmail.com.

Dit unieke project is tot stand gekomen door samenwerking tussen verschillende gelovigen en medewerkers van ASVZ en wordt van harte ondersteund door de Raad van Bestuur van ASVZ. Er werken meer dan 100 vrijwilligers aan mee.

Nadere informatie wordt gegeven op de Facebookpagina van Kerstwandeling Sliedrecht.

Contactinformatie:
Locatie: Touwbaan 1
Organisator: ASVZ
Website:www.facebook.com/Kerstwandeling-Sliedrecht-1651254878448537


Deel dit bericht met je vrienden!