Alles over Sliedrecht...
Afbeelding bij agendaitem: 'Kerstmarkt Merwebolder'
20dec 2017

Kerstmarkt Merwebolder

Woensdag 20 december 2017, van 14:00 uur tot 20:00 uur.

Op woensdag 20 december wordt op ASVZ locatie Merwebolder een kerstmarkt georganiseerd. Dit jaar vindt het buiten plaats. Het vernieuwde terrein wordt omgetoverd tot een sfeervolle ontmoetingsplaats. Bezoekers kunnen in gezellige wintersfeer eten, drinken, deelnemen aan workshops, kerstinkopen doen, met de kersttrein mee en nog veel meer.

De kerstmarkt vindt van 14.00 tot 20.00 uur plaats op de Merwebolder, Touwbaan 1, in Sliedrecht. De markt is voor iedereen toegankelijk. In verschillende kramen worden zelfgemaakte kerstproducten te koop aangeboden door cliënten van ASVZ. Ook zijn er kramen van winkeliers uit Sliedrecht en omstreken. Er is volop muziek en natuurlijk wordt ook de inwendige mens niet vergeten. Er zijn poffertjes, oliebollen, glühwein en andere versnaperingen. Ook voor kinderen is er veel te beleven: o.a. glitter tattoos maken, kerstballen versieren en marshmallows roosteren.

U bent van harte welkom op 20 december tussen 14.00 en 20.00 uur.

Voor meer informatie over de kerstmarkt, de kerstwandeling op ons terrein en/of andere kerstmarkten van ASVZ: www.asvz.nl/kerstmarkten

Contactinformatie:
Locatie: Merwebolder, Touwbaan 1
Organisator: ASVZ
Website:http://www.asvz.nl/kerstmarkten


Deel dit bericht met je vrienden!