Alles over Sliedrecht...
Afbeelding bij agendaitem: 'Nieuwjaarsborrel in The Moonshine'
06jan

Nieuwjaarsborrel in The Moonshine

Zaterdag 6 januari 2018 vanaf 20:00 uur.

Ook in 2018 is er weer volop live muziek in The Moonshine. Het nieuwe jaar start met de nieuwjaarsborrel met Common Royals. Stilzitten is geen optie bij deze female fronted band die o.a. speelde in Plan C, Vredebreuk en Waterhole. Common Royals brengt een pakkend en zeer gevarieerd repertoire van (pop)rockcovers dat velen zeker zal aanspreken. Denk hierbij aan bands als The Foo Fighters, Wolfmother en AC/DC, maar ook nummers van Melissa Etheridge en Skunk Anansie wordt zeker niet geschuwd.

Common Royals is begonnen als een samenwerking tussen Peter Kattenburg en Paul Franken. Snel werd duidelijk dat deze samenwerking smaakte naar meer. Dit resulteerde in een zoektocht naar goede muzikanten om de band de kwaliteit te geven die zij verdient. Met Marieke van Zwieten heeft Common Royals een dijk van een zangeres aangetrokken, die van alle markten thuis is. Na wat wisselingen in de wacht ligt de ritmesectie in handen van Martijn van Eeden en oud gediende Paul Franken. Om meer body aan het geheel te geven is een tweede gitarist aangetrokken in de vorm van Joost Hofstede en heeft de band haar huidige vorm gevonden.

Een lekker feestje om het jaar goed te beginnen, want ook in 2018 zitten muziekliefhebbers weer gebakken bij The Moonshine. Bekijk hier een voorproefje van Common Royals in The Waterhole. The Moonshine is vanaf 16.00 uur open en de entree is uiteraard weer gratis.

Contactinformatie:
Locatie: Stationsweg 3
Organisator: The Moonshine
Telefoonnummer: 085-8881517
Email:info@themoonshine.nl
Website:www.themoonshinesliedrecht.nl


Deel dit bericht met je vrienden!