Alles over Sliedrecht...
Afbeelding bij agendaitem: 'Blake Middle in The Moonshine' Foto: Blake Middle
13jan

Blake Middle in The Moonshine

Zaterdag 13 januari 2018 vanaf 22:00 uur.

Na maanden stevig lol maken in de oefenruimte ontstond halverwege 2017 het idee om eens een tryout te doen. Midden in de zomervakantie beleefde Blake Middle daarop zijn vuurdoop in The Moonshine en tot hun grote verrassing voor een meer dan lekker gevulde zaal. Voor de velen die speciaal hun tuin, boot en/of balkon hadden verlaten om deze nieuwe band te keuren was al snel duidelijk dat dit stelletje muzikale idioten stiekem heel goed wisten wat ze aan het doen waren.

Hoewel Blake Middle zichzelf nog altijd weigert serieus te nemen weet de band een zeer volwassen sound neer te zetten en de zaal te verrassen met net die andere nummers. Nummers van o.a. Blink 182, Sum 41, The Offspring en Greenday worden vol energie gebracht en met nummers als No One Knows van Queens of the Stoneage bewijst de band muzikaal het nodige in huis te hebben. Het resultaat is een show die je opslokt en bijna dwingt om uit je dak te gaan.

Blake Middle bestaat naast oprichters Ben de Ruiter (drums/potten/pannen) en Patrick Stuij (gitaar/zang) uit Robin de Bruin (gitaar/zang), Mark Kwakernaak (dikke snaren/zang) en Michel Kroon (zang).

Verwacht een avond vol verrassingen met één van de allerlekkerste bands van Sliedrecht en omstreken! Ladies and gentlemen... here is Blake Middle!

Bekijk hier een opname van de tryout in The Moonshine

De eerste set begint om 22.00 uur en de entree is gratis.

Contactinformatie:
Locatie: Stationsweg 3
Organisator: The Moonshine
Telefoonnummer: 085-8881517
Email:info@themoonshine.nl
Website:www.themoonshinesliedrecht.nl


Deel dit bericht met je vrienden!