Alles over Sliedrecht...
Afbeelding bij agendaitem: 'Dana Louise and the Glorious Birds (USA) in Moonshine'
19jan

Dana Louise and the Glorious Birds (USA) in Moonshine

Vrijdag 19 januari 2018, van 21:30 uur tot 00:30 uur.

Sommige acts laten zich maar moeilijk in een muzikaal hokje stoppen en dit geld zeker voor de eerste internationale act die in 2018 ons podium zal betreden.

Singer-songwriter Dana Louise, dochter van de voor een Grammy genomineerde Ezra Idlet, is afkomstig uit Fayetteville, Arkansas. Dana Louise leerde zichzelf gitaar spelen tijdens een soloreis naar de Azoren in 2011. Oefenenend tussen de lava rotsen en drakenbomen smeedde zij het begin van haar eigen geluid en terug in de States begon ze professioneel met zingen en het schrijven van nummers. Na meerdere tours in binnen en buitenland nam ze haar debuutalbum op dat werd uitgebracht op Trout Records.

Samen met de Glorious Birds - Adams Collins, Ezra Idlet en Keith Grimwood – brengen zij een heerlijk in het oor liggende sound waarin invloeden terug te horen zijn van o.a. Americana, bluegrass, folk, jazz en roots. De levendige, melodieuze vocalen van Dana Louise nemen je mee op een muzikale reis vol verrassingen. Een avond voor liefhebbers van warme muziek die helaas maar weinig in de Nederlandse media te horen is. Ga lekker zitten, sluit je ogen en geniet... van Dana Louise and the Glorious Birds!

De eerste set begint om 21.30 uur en ook nu is de entree gratis.

Contactinformatie:
Locatie: Stationsweg 3
Organisator: The Moonshine
Telefoonnummer: 085-8881517
Email:info@themoonshine.nl
Website:http://www.themoonshinesliedrecht.nl


Deel dit bericht met je vrienden!