Alles over Sliedrecht...
Afbeelding bij agendaitem: 'Maak ook kennis met Het Plein '
20jan

Maak ook kennis met Het Plein

Zaterdag 20 januari 2018, van 10:00 uur tot 13:00 uur.

Open Dag
De samenwerkingspartners van Het Plein nodigen de inwoners van Sliedrecht uit: op zaterdag 20 januari van 10.00 – 13.00 uur voor de Open Dag. In bibliotheek Sliedrecht wordt al een jaar lang door de Bibliotheek AanZet, SWS, Participe en Gemiva steeds meer samengewerkt. Dat zorgt voor elke week een agenda vol met de meest uiteenlopende activiteiten, met voor elk wat wils. Om zichzelf en hun activiteiten te presenteren, is er een informatiemarkt en worden diverse workshops georganiseerd. Ook horen de partners graag van de inwoners van Sliedrecht wat zij graag zouden zien in Het Plein. Kom dus langs en doe en denk mee. Toegang is gratis, aanmelden hoeft niet en iedereen is van harte welkom! Kijk voor het volledige programma op de website.

Programma
Het programma krijgt steeds meer vorm. Alvast een greep uit wat er zaterdag te zien en te doen is:
Workshops
- Schilderworkshop voor kinderen
- Koffie met... Gemiva. Schuif gezellig aan en doe mee. Maak kennis met het werk van Gemiva.

Informatiestands
Er is informatie over o.a. gezondheid, dementie en mantelzorg, taal en cursussen op het gebied van digitale vaardigheden.
De Artotheek is er om alles te vertellen over kunstuitleen en kunstwerken. Gemiva geeft een presentatie over hun werk en geeft een mini-workshop tijdens Koffie met... Daarnaast is het mogelijk om in te schrijven voor cursussen en activiteiten, of om meer informatie te krijgen over het aanbod.

Het Plein
In het Plein draait het om ontmoeting, kennis en beleving. De Bibliotheek AanZet, Stichting Welzijn Sliedrecht en Participe maken samen gebruik van het pand aan de Scheldelaan. De huisgenoten werken met elkaar aan programmering en diensten voor de inwoners van Sliedrecht. Zo staan taallessen, cursussen om te leren omgaan met de computer en internet, informatieve bijeenkomsten over bijvoorbeeld Alzheimer en mantelzorg op de agenda. Maar ook gezellige ochtenden, waar met elkaar koffie gedronken wordt met een gast aan tafel.

Praktische informatie
Locatie: Bibliotheek Sliedrecht, Scheldelaan 1
Datum: zaterdag 20 januari 2018
Tijd: Van 10.00 – 13.00 uur
Toegang: gratis, aanmelden niet nodig

Contactinformatie:
Locatie: Scheldelaan 1
Organisator: Bibliotheek Sliedrecht
Website:www.debibliotheekaanzet.nl


Deel dit bericht met je vrienden!