Alles over Sliedrecht...
Afbeelding bij agendaitem: 'Optreden Moonshine Brigade'
20jan

Optreden Moonshine Brigade

Zaterdag 20 januari 2018, van 21:30 uur tot 00:30 uur.

Moonshine Brigade begon met een goed idee, op de plek waar de meeste goede ideeën ontstaan; in de kroeg. ‘s Avonds laat trekken de heren erop uit, takken een bergstroompje af met een vernuftig netwerk van buizen en pijpen die met tyraps en duct tape aan elkaar gehouden worden. De ketel, Haggard ‘ol Badger, loopt vol en het vuur wordt ontstoken.

Terwijl de ketel trouw pruttelt worden de instrumenten gestemd en de kelen gesmeerd, met moonshine uiteraard. Er wordt gezongen over treinen, hopeloze liefde en de vergankelijkheid van drugs tot ze in slaap vallen onder de sterrenhemel. De volgende dag wacht het resultaat van een nacht stoken en muziek... een mooie batch en nieuwe songs van de Moonshine Brigade.

De inspiratie voor de Moonshine Brigade en The Moonshine hebben duidelijke overeenkomsten. Het mag dan ook geen toeval heten dat de heren zowel in hun persfoto's als hun logo verwijzingen hebben naar een bepaald soort drank die geheel toevallig ook achter onze bar te vinden is. De muziek van Moonshine Brigade is daarentegen wel weer totaal iets anders dan wij tot nu toe op ons podium hebben gehad maar past eigenlijk perfect bij The Moonshine.

Moonshine Brigade speelt rebel country, ook wel outlaw country genoemd, een stijl die is voorgekomen uit de honky tonk en rock-a-billy maar feitelijk veel meer lijkt of bluegrass met een ruw randje... De Southern spirit druipt er af en je waant je spontaan tussen de Hillbilly's die onder het genot van een stevige moonshine hun feestje vieren. Moonshine Brigade is puur, prettig ongepolijst en zoals een ware moonshiner betaamd... heeeel erg eigen.

Toegang gratis.

Contactinformatie:
Locatie: Stationsweg 3
Organisator: The Moonshine
Telefoonnummer: 085-8881517
Email:info@themoonshine.nl
Website:http://www.themoonshinesliedrecht.nl


Deel dit bericht met je vrienden!