Alles over Sliedrecht...
Afbeelding bij agendaitem: 'Excursie over papier- en kartonrecycling'
26jan

Excursie over papier- en kartonrecycling

Vrijdag 26 januari 2018 vanaf 12:30 uur.

Gemeente Sliedrecht organiseert een excursie over papier- en kartonrecycling voor geïnteresseerde inwoners. Op vrijdagmiddag 26 januari 2018 kunnen 30 deelnemers mee naar Peute Papier Recycling in Dordrecht. Vertrek is om 12.30 uur vanaf het gemeentekantoor. Daar wordt uitgelegd hoe het papier wordt ingezameld en weer klaar gemaakt voor hergebruik.

Helaas zijn er nog bewoners die denken te weten dat het goed gescheiden herbruikbaar afval toch wordt verbrand. Voor een juiste voorlichting organiseert de gemeente excursies. In februari 2014 en oktober 2015 is een bezoek gebracht aan de installatie waar de lege verpakkingen van plastic, blik en drankenkartons worden verwerkt en in oktober 2015 is tevens een bezoek gebracht aan de verwerker van glas. Dit keer gaan we naar de verwerker van oud papier en karton.

Wilt u mee? Geef u snel op!
Wat gebeurt er met het oud papier en karton? Wilt u meer weten over papierrecycling en hergebruik van materialen? Geef u snel op bij de heer Sakko per mail aan j.sakko@sliedrecht.nl of via telefoonnummer 0184-495927. Aan deze excursie zijn geen kosten verbonden.

Contactinformatie:
Locatie: vanaf het gemeentekantoor
Organisator: Gemeente Sliedrecht
Telefoonnummer: 0184-495927
Email:j.sakko@sliedrecht.nl


Deel dit bericht met je vrienden!