Alles over Sliedrecht...
Afbeelding bij agendaitem: ' Voorlezen aan mijn peuter, hoe doe ik dat?'
31jan

Voorlezen aan mijn peuter, hoe doe ik dat?

Woensdag 31 januari 2018, van 09:00 uur tot 10:00 uur.

Boekstartbijeenkomst voor ouders
In deze Boekstartbijeenkomst zal bibliotheekconsulent Martine de Prentenboeken top 10 van dit jaar bespreken. Zij zal ook ingaan op vragen als: voorlezen aan je peuter, hoe doe ik dat? Waarom is voorlezen zo belangrijk en welke boekjes gebruik je hiervoor? Je leert dit allemaal tijdens deze gratis interactieve bijeenkomst. De peuters zelf zijn natuurlijk ook van harte welkom.

Praktische informatie
Datum: woensdag 31 januari
Tijd: 09.00 - 10.00 uur
Locatie: bibliotheek Sliedrecht
Toegang: gratis | aanmelden via de website

Contactinformatie:
Locatie: Scheldelaan 1
Organisator: Bibliotheek Sliedrecht
Website:http://www.debibliotheekaanzet.nl


Deel dit bericht met je vrienden!