Alles over Sliedrecht...
Afbeelding bij agendaitem: 'Boekenverkoop in het CJMV-gebouw'
03feb

Boekenverkoop in het CJMV-gebouw

Zaterdag 3 februari 2018, van 10:00 uur tot 13:00 uur.

De CJV Bibliotheek is gestopt met het uitlenen van boeken. De Bibliotheek wordt omgebouwd tot een gezellige plek voor de jeugd, daarom organiseert jongerenvereniging CJV zaterdag 3 februari van 10.00-13.00 uur een grote boekenverkoop in het CJMV-gebouw aan de Stationsweg 29 te Sliedrecht.

Geef ze een tweede leven als vakantieboek! Neem ze mee in je grootste koffer naar een zonnig oord of misschien ben je nog op zoek naar een lekker leesboek voor tijdens de wintermaanden?

Voor € 10,- mag je een koffer vullen met alles wat je aanspreekt! Natuurlijk kun je de boeken ook per stuk kopen à € 0,50 of, als je geen koffer hebt, een tas voor € 5,-. Een boek van € 0,50 kan heel makkelijk meegenomen worden op reis om het dan vervolgens op het nachtkastje te laten liggen voor een volgende reiziger.

Je bent van harte welkom om tussen thrillers, crimi’s, (streek)romans, jeugdboeken, reisboeken, prentenboeken of informatieve boeken (o.a. hobby, koningshuis, wereldoorlogen, theologie, techniek, natuur- en plantenrijk) te snuffelen naar iets van jouw gading. Allerlei genres boeken zijn vertegenwoordigd, dus voor elk wat wils.

Met de opbrengst van deze uitverkoop kan er weer worden geïnvesteerd in leuke activiteiten en materialen voor het clubwerk.

In het kort
Waar: in het CJMV-gebouw, Stationsweg 29
Wanneer: zaterdag 3 februari van 10.00-13.00 uur
Prijzen: € 0,50 per stuk, € 5 per tas en € 10 per koffer. Gratis toegang.

Contactinformatie:
Locatie: in het CJMV-gebouw aan de Stationsweg 29


Deel dit bericht met je vrienden!