Alles over Sliedrecht...
Afbeelding bij agendaitem: 'Open kookworkshop en sportles Sliedrecht Fit '
15feb

Open kookworkshop en sportles Sliedrecht Fit

Donderdag 15 februari 2018, van 16:30 uur tot 17:30 uur.

Optisport Sliedrecht biedt sinds oktober vorig jaar de mogelijkheid aan jongeren en hun ouders om lekkerder in je vel te zitten, een betere conditie te krijgen en/of een bovengemiddeld gewicht aan te pakken. Sliedrecht Fit is een uitdagend en afwisselend programma voor jongeren (12 – 20 jaar), waar kennis wordt gemaakt met veel verschillende sporten.

Bewegen kost energie en tijd, maar zorgt juist ook dat je meer energie krijgt en maakt dat je lekkerder in je vel zit. Als je fit bent, kun je veel meer aan. De lessen worden aangepast naar de wensen en doelen van de deelnemers door middel van differentiatie en afwisseling. Vooral de variatie in sportlessen wordt gewaardeerd. Daarnaast is de aandacht voor je eigen doelen handig, voor de één is bijvoorbeeld lekkerder in je vel zitten belangrijk en voor de ander ontdekken welke sport het leukste is. Dit maakt Sliedrecht Fit uniek en de moeite waard om te proberen.

Het is dan ook nu mogelijk om vrijblijvend een keer te kijken. Kom naar de open sportles op 15 februari (16:30 – 17:30 uur) in Bronbad De Lockhorst en doe nieuwe gezonde ideeën op tijdens de kookworkshop op 19 februari (16:45 – 18:45 uur) in samenwerking met SOJS.

Meld je snel aan om een keer vrijblijvend te kijken bij Ploni van Zessen via 06-11127947 of info@voedingspraktijkbalanz.nl. Voor meer informatie: www.optisport.nl/bronbaddelockhorst


Sliedrecht Fit wordt uitgevoerd door Optisport Sliedrecht in Bronbad De Lockhorst, in samenwerking met Voedingspraktijk Balanz, Stichting Open Jeugdwerk Sliedrecht, Jeugdgezondheidszorg Rivas, Sportschool Tromp, Huisartsenpraktijken in Sliedrecht, Papendrecht, Hardinxveld-Giessendam en Molenwaard en preventiewerk Marije van den Berg en Bibliotheek Sliedrecht.

Contactinformatie:
Locatie: Bronbad de Lockhorst
Organisator: Ploni van Zessen en Bronbad de Lockhorst
Telefoonnummer: 06-11127947
Email:info@voedingspraktijkbalanz.nl
Website:http://www.optisport.nl/bronbaddelockhorst


Deel dit bericht met je vrienden!