Alles over Sliedrecht...
Afbeelding bij agendaitem: 'Doctors Orders-Pub Rock in The Moonshine'
17feb

Doctors Orders-Pub Rock in The Moonshine

Zaterdag 17 februari 2018, van 21:30 uur tot 01:00 uur.

Opgericht in 1985, gepokt, gemazeld, gerijpt en eigen gebleven... dat is Doctors Orders.  De Arnhemse viermansformatie brengt onvervalste Pub Rock naar Engels voorbeeld, waarbij gedacht kan worden aan Dr. Feelgood, Nine below Zero en The Inmates. Stevig opgevoerde, herkenbare Rock & Roll en Rhythm & Blues uit de jaren 60/70/80.

Pub Rock is een Engelse stroming uit de eerste helft van de jaren 70 als een reactie op de toen populaire Glam- en Progrock. De oorsprong ligt feitelijk bij een aantal optredens van de Amerikaanse groep Eggs over Easy in 1970-1971. Zij speelden ruige Blues- en Garage Rock in Londense pubs, geïnspireerd op de vroege Rolling Stones en Yardbirds, en wisten in die periode de aandacht te trekken van het publiek en een aantal jonge Britse muzikanten.

Doctors Orders speelden in de loop der jaren ook al meerdere malen in de bakermat van de Pub Rock en zal binnenkort ook weer afreizen richting de UK. We kunnen ons opmaken voor een avond Rock & Roll en Rhythm & Blues zonder opsmuk of glamour. Lekker puur en eerlijk... zoals we dat maar al te graag zien en horen.

Doctors Orders zijn:
Hein van IJsendijk - Zang & Bluesharp
Martin Krasenberg - Gitaar
Tim Godwin - Drums
Ton Tacke - Bas

De eerste set begint rond de klok van 22.00 uur en de entree is gratis.

Contactinformatie:
Locatie: Stationsweg 3
Organisator: The Moonshine
Telefoonnummer: 085-8881517
Email:info@themoonshine.nl
Website:http://www.themoonshinesliedrecht.nl


Deel dit bericht met je vrienden!