Alles over Sliedrecht...
Afbeelding bij agendaitem: 'DDO Veiligheidsdag Sliedrecht'
17feb

DDO Veiligheidsdag Sliedrecht

Zaterdag 17 februari 2018, van 09:00 uur tot 16:00 uur.

Op zaterdag 17 februari 2018 wordt er, na de eerdere succesvolle editie, wederom een veiligheidsdag in Sliedrecht georganiseerd. Ditmaal op de Kerkbuurt.

De politie organiseert deze dag in het kader van het Donkere Dagen Offensief samen met de andere veiligheidspartners om inwoners te informeren over verschillende onderwerpen met betrekking tot veiligheid en veilig wonen. Een actueel thema tijdens de Donkere Dagen periode. Zo krijgen bewoners meer informatie over onder andere autoinbraken, woninginbraken, burgernet, buurtpreventie en/of de buurt –whatsappgroepen in Sliedrecht.

Ook zijn de Forensische Opsporing (FO) en een Politie Keurmerk Expert (gespecialiseerd in Politie Keurmerk Veilig Wonen) aanwezig. Zij leggen u uit hoe simpel het is om in woningen in te breken en hoe u dit het beste voorkomen kan worden.

Tevens zal de veiligheidsmarkt een opendag karakter hebben. Zo kunnen kinderen op een politiemotor zitten, een kijkje nemen in een politievoertuig, zoals de ME bus en het Mobiele Media Lab (politievrachtwagen) of een leuke kleurplaat maken.

Contactinformatie:
Locatie: Kerkbuurt / Plein bij de HEMA
Organisator: Politie Drechtsteden-Buiten‎


Deel dit bericht met je vrienden!