Alles over Sliedrecht...
Afbeelding bij agendaitem: 'Tribute to Foo Fighters in The Moonshine '
03mrt

Tribute to Foo Fighters in The Moonshine

Zaterdag 3 maart 2018, van 22:00 uur tot 01:00 uur.

De grootste rockband van deze tijd, voortgekomen uit een van de meest invloedrijke bands allertijden, dat is Foo Fighters! De band rond alleskunner Dave Grohl is niet meer van de grote podia weg te denken en speelt steenvast iedere venue plat. Iedereen die ooit een concert van Foo Fighters heeft gezien of bezocht weet dat dit een van de meest energieke podiumacts is die je kunt meemaken. Van begin tot de allerlaatste noot gaat het gas er vol op en dat is niet anders bij de Nederlands Foo Fighters tribute, Monkey Wrench.

Monkey Wrench is afkomstig uit de randstad maar trekt door het hele land, en daarbuiten, met hun energieke show die in 2017 nog geupdate werd. Een nieuwe update ligt echter alweer in de lijn der verwachtingen met de release van het nieuwe album van Foo Fighters, Concrete and Gold, op 15 september. De band brengt het reportoire van Foo Fighters met 120% energie en ook de kenmerkende fun van Dave Grohl en zijn mannen is duidelijk aanwezig.

Monkey Wrench staat voor een meer dan volle show compromiloze rock die een waardig eerbetoon is aan de helden van Foo Fighters. Een unieke avond met een band die je beleefd moet hebben. De eerste set begint om 22.00 uur en de entree is gratis.

Contactinformatie:
Locatie: Stationsweg 3
Organisator: The Moonshine
Telefoonnummer: 085-8881517
Email:info@themoonshine.nl
Website:http://www.themoonshinesliedrecht.nl


Deel dit bericht met je vrienden!