Alles over Sliedrecht...
Afbeelding bij agendaitem: 'Elektra wordt Stemwijzer'
07mrt

Elektra wordt Stemwijzer

Woensdag 7 maart 2018 vanaf 19:30 uur.

Stemmen, waarom zou je?
Of ga je wel stemmen, maar ben je nog niet uit op welke partij? Kom dan op 7 maart om 19:30 uur naar jongerencentrum Elektra.

Speciaal voor de jongeren van Sliedrecht organiseert Stichting Open Jeugdwerk Sliedrecht (SOJS) een interactieve informatie avond 'Elektra wordt stemwijzer'. Op deze avond, word uitgelegd waarom het zo belangrijk is om te gaan stemmen. Om je te helpen een goede keuze te maken, zijn alle Sliedrechtse partijen benaderd of ze hun verkiezingsprogramma en standpunten kunnen toelichten. Dit zal op een duidelijke en persoonlijke manier worden gedaan, zodat jij echt kunt begrijpen waar elke partij voor staat. dit zorgt ervoor dat jij niet het hele verkiezingsprogramma door hoeft te lezen. En nee, je hoeft al die oninteressante onderwerpen niet aan te horen. 

Tevens zal een debat worden georganiseerd tussen de partijen waarin thema’s die dichtbij de Sliedrechtse jongeren ter discussie staan. Als afsluiting, zijn er Drinks&Bites en is er de mogelijkheid om vragen te stellen aan de partijen.

SOJS hoop je op 7 maart te zien in de concertzaal van jongerencentrum Elektra,  want jouw stem telt!

Contactinformatie:
Locatie: Stationsweg 4
Organisator: SOJS
Website:http://www.sojs.nl


Deel dit bericht met je vrienden!