Alles over Sliedrecht...
Afbeelding bij agendaitem: 'Debat: Wat vindt u belangrijk voor de komende vier jaar?'
10mrt

Debat: Wat vindt u belangrijk voor de komende vier jaar?

Zaterdag 10 maart 2018, van 13:00 uur tot 15:00 uur.

De gemeente Sliedrecht organiseert een lijsttrekkersdebat in het kader van de gemeenteraadsverkiezingen. Dit openbaar toegankelijke debat vindt plaats op zaterdag 10 maart om 13:00 uur in het Raadhuis. Het debat is ook live te volgen via de website van de gemeente en daar ook nadien terug te luisteren.

Het debat tussen de lijsttrekkers wordt geleid door Alex Klein, gespreksleider van debat.nl. In het debat gaan de lijsttrekkers van de deelnemende partijen met elkaar in debat aan de hand van een aantal stellingen. De inwoners van Sliedrecht hebben input voor deze stellingen geleverd. Het doel van het debat is de kiezers inzicht te geven in de plannen van de verschillende politieke partijen voor het dorp Sliedrecht in het licht van de gemeenteraadsverkiezingen op 21 maart 2018.

Aan het debat doen de volgende lijsttrekkers of partijvertegenwoordigers mee:

  • SGP-ChristenUnie (Nico de Jager)
  • PRO Sliedrecht (Hanny Visser-Schlieker)
  • CDA (Ton Spek)
  • PvdA (Anton van Rees-Huijzer)
  • VVD (Roelant Bijderwieden)
  • D66 (Anja de Rooij)
  • Slydregt.nu (Mark Jongeneel)

Het debat begint om 13:00 uur en duurt tot ca. 15:00 uur. Aansluitend is er gelegenheid om met de vertegenwoordigers van de partijen in gesprek te gaan.

De partijen willen echter niet alleen praten over wat zij zelf belangrijk vinden, maar juist over wat inwoners belangrijk vinden. Over welke thema's vindt u dat het debat moet gaan? U kunt het laten weten via de website

Contactinformatie:
Locatie: in het Raadhuis, dr. Langeveldplein 30


Deel dit bericht met je vrienden!