Alles over Sliedrecht...
Afbeelding bij agendaitem: 'Waerthove zet haar deuren open ' Foto: Rivas Zorggroep
17mrt

Waerthove zet haar deuren open

Zaterdag 17 maart 2018, van 10:00 uur tot 16:00 uur.

Verpleeghuis Waerthove in Sliedrecht opent zaterdag 17 maart haar deuren tijdens de landelijke Open Dag van de Zorg. Belangstellenden zijn welkom tussen 10.00 en 12.00 uur en 14.00 en 16.00 uur. Zij kunnen deze dag onder andere deelnemen aan een rondleiding langs verschillende afdelingen, hun bloeddruk laten opmeten en een kijkje nemen op de revalidatieafdeling.

Rondleidingen, metingen en testen
Bezoekers kunnen deelnemen aan een rondleiding door Waerthove. De rondleiding gaat over het terrein langs de verschillende afdelingen van Waerthove. Op afdeling Noorderwaert, waar mensen met een lichamelijke beperking wonen, is er wanneer er een leeg appartement is de mogelijkheid om het appartement te bezoeken. Ook kunnen bezoekers de oefenzaal op de revalidatieafdeling bekijken. De rondleidingen vinden niet op gezette tijden plaats, maar op basis van belangstelling. Daarnaast is er de mogelijkheid voor het meten van de bloeddruk en het testen van de bloedsuiker. Ook mensen die geïnteresseerd zijn in werken bij Rivas zijn van harte welkom voor een oriënterend gesprek.

Meer informatie
De Open Dag van de Zorg bij Rivas in Waerthove vindt plaats tussen 10.00 en 12.00 uur en tussen 14.00 en 16.00 uur aan de Kerkbuurt 200. Meer informatie over het programma en de andere deelnemende Rivas-locaties is te vinden op www.rivas.nl/opendagvandezorg

Fotobijschrift: Bezoekers van de Open Dag van de Zorg in Waerthove kunnen deelnemen aan rondleidingen, metingen en testen.

Contactinformatie:
Locatie: Verpleeghuis Waerthove aan de Kerkbuurt 200
Organisator: Rivas
Website:http://www.rivas.nl/opendagvandezorg


Deel dit bericht met je vrienden!