Alles over Sliedrecht...
Afbeelding bij agendaitem: ' Ontdekdag van ASVZ op locatie Merwebolder'
17mrt

Ontdekdag van ASVZ op locatie Merwebolder

Zaterdag 17 maart 2018, van 11:00 uur tot 15:00 uur.

Kom je ook naar de Ontdekdag van ASVZ op locatie Merwebolder?
Wil jij het werk voor mensen met een verstandelijke beperking zelf ervaren? Ontdek het tijdens onze open dag. Kom horen, zien, voelen en proeven.

Wat kun je verwachten op de banen- en vrijwilligersmarkt?
Medewerkers en cliënten staan voor je klaar om te vertellen over de diverse cliëntgroepen binnen ASVZ. Je kunt vragen stellen over vrijwilligerswerk, werken als begeleider, stage lopen, het volgen van een opleiding, de ontwikkelingsmogelijkheden etc. Tevens vind je hier diverse ontdekhoeken waarin je meer te weten komt over de dienstverlening van ASVZ. Wil je eens ervaren hoe het is om ouder te worden? Trek dan het ouderdomspak eens aan.

Wat kun je verwachten tijdens de rondleidingen?
 De rondleiding dagbesteding gaat langs dagbestedingsgroepen verspreid over het terrein van de Merwebolder. Locaties waar o.a. chocolade wordt gemaakt en met textiel wordt gewerkt. Er wordt verteld over het werk van cliënten en de daarbij passende begeleiding. Verder kun je ervaren hoe het is om in een rolstoel te sporten en wat ‘snoezelen’ betekent. Deze rondleiding begint in de ruimte van de banen- en vrijwilligersmarkt .

 Rondleiding verpleegkundig steunpunt en De Schakel. De Schakel is ons centrum voor revalidatie, observatie- en palliatieve zorg. De start is bij de entree van het evenement.

Workshops en activiteiten:
 Een speeddate op een duofiets met een van onze begeleiders. Vraag maar raak!

 Koken met cliënten; maak samen met een cliënt, aan de hand van een recept, lekkere hapjes. Voor deze workshop is het nodig om je aan te melden. Dit kan via emailadres: ontdek@asvz.nl. Er kunnen maximaal 10 personen per keer deelnemen.
o Workshop 1 is van: 11.30 – 12.30 uur
o Workshop 2 is van: 13.00 - 14.00 uur

 Workshop cupcakes versieren bij Koek&Cake. Verzekerd zijn van een plek in deze workshop? Meld je aan via emailadres: ontdek@asvz.nl. Tijd: gedurende het evenement. Duur: 30 minuten.

Overige activiteiten: Ook voor kinderen zijn er diverse activiteiten. Zo kunnen ze o.a. met de huifkar mee over het terrein. Er is live muziek, eten en drinken. Om de dag af te sluiten kun je een fotoherinnering maken en mee naar huis nemen.

Toegang is gratis en vrijblijvend.

Contactinformatie:
Locatie: ASVZ Merwebolder, Touwbaan 1
Organisator: ASVZ
Email:ontdek@asvz.nl
Website:http://www.asvz.nl


Deel dit bericht met je vrienden!