Alles over Sliedrecht...
Afbeelding bij agendaitem: 'Battlehootch (USA) en The Deltaz (USA) in Moonshine'
19mei 2018

Battlehootch (USA) en The Deltaz (USA) in Moonshine

Zaterdag 19 mei 2018 vanaf 21:00 uur.

We hebben er maanden op moeten wachten maar a.s. zaterdag in het zo ver: Twee internationale acts in The Moonshine. Met The Deltaz in het hoofdprogramma beloofd het 19 mei weer een avond smullen te worden. We gooien er echter nog een schepje bovenop met een band uit de geboorteplaats van de psychedelia, San Francisco, in het voorprogramma: Battlehooch!

Battlehootch brengen psychedelische rock gemixt met pop en af en toe een uitschieter naar de blues of zigeuner. De muziek is dan ook moeilijk in een hokje te stoppen, maar staat altijd garant voor een feestje. Battlehootch bestaat voor 100% uit tourdieren die in Amerika vrijwel continue onderweg zijn in hun Battlemobiel. Hoewel de band af en toe een andere indruk weet te wekken weten de heren dondersgoed wat ze doen. Onder de deken van ongein gaan dan ook stiekem geweldige muzikanten schuil die maar 1 ding willen: De wereld veroveren met Battlehooch!

Een volledig Californische avond met twee bands in The Moonshine.  We starten wat vroeger dan normaal, rond 21:00, dus zorg dat je lekker op tijd komt voor dit feest der live muziek.

Rond de klok van 22.00 uur start onze hoofdact.
Wat je van ver haalt is lekker en dat geldt zeker voor The Deltaz uit het zonnige Los Angeles. The Deltaz werden gevormd door twee broers, John en Ted Siegel, toen zij nog op high school zaten. Gedurende meer dan 10 jaar werd door de broers hard gewerkt om een breed scala aan sounds onder de knie te krijgen, van zware blues en psychedelische rock tot klassieke country en folk. Al spelend  in hun zelf gebouwde studio in de heuvels met uitzicht op Los Angeles smeedden zij wat inmiddels het kern geluid van The Deltaz is worden.

Als vaste headliners in het restaurant “The Old Place” werden The Deltaz opgemerkt voor Rick Rosas (Neil Young, Joe Walsh) die een mentor voor de broers werd. Gedurende hun vele tours wisten ze ook de aandacht te trekken van alt-country act The White Buffalo en Mississippi Blueslegende Watermelon Slim, met wie zij sinds dien meerdere malen hebben samen gespeeld. Daarnaast was hun muziek inmiddels te horen in tv programma's als Party Down South op CMT (Country Music Channel) en Jersey Shore op MTV.

Ted is in de loop der jaren uitgegroeid tot een van de beste gitaristen van de “independent scene” in Los Angeles. Ook John heeft inmiddels een stevige reputatie opgebouwd door zijn geweldige drum skills gecombineerd met indrukwekkende mondharmonicaspel waarbij het publiek steevast onder de indruk is van zijn coördinatie. De combinatie van sterke vocale harmonieën, krachtig muzikaal vakmanschap en een meer dan geweldig repertoire maken van The Deltaz een band die staat als een huis.

Een bijzondere avond met twee bands uit de States die naar ons Baggerdorp komen. Ook deze avond is de entree weer gewoon gratis, dus redenen genoeg voor een volle avond genieten in The Moonshine!

Contactinformatie:
Locatie: Stationsweg 3
Organisator: The Moonshine
Telefoonnummer: 085-8881517
Email:info@themoonshine.nl
Website:http://www.themoonshinesliedrecht.nl


Deel dit bericht met je vrienden!