Alles over Sliedrecht...
Afbeelding bij agendaitem: 'Zomerconcert Urker MANS Formatie'
22aug 2018

Zomerconcert Urker MANS Formatie

Woensdag 22 augustus 2018 vanaf 19:30 uur.

Vandaag komt de Urker MANS Formatie naar Sliedrecht. Het repertoire bestaat uit liederen rondom het thema OP REIS. Te denken valt aan geestelijke liederen zoals: ‘Is uw paspoort getekend, Get on Board en Coming home.’ Daarnaast zingen ze bekende klassieke werken, spirituals en populaire muziek.  Het thema heeft ook betrekking op de reislust van de groep. Niet alleen binnen Nederland reizen ze van noord naar zuid maar ook in Canada waar zij dit jaar een tweede tournee maken. 

De mannen zingen in traditionele Urker kleding onder leiding van de gedreven dirigent Martin Mans. Aan het orgel  en de vleugel zit Mark Brandwijk die tevens een improvisatie verzorgt. Elke zanger heeft een solo waardoor hun individuele stemmen nog beter tot hun recht komen. Drie van hen bespelen, naast hun zang, een instrument te weten een blokfluit, een taragot en een altviool wat het programma nog een extra dimensie geeft. Een concert van de Urker MANS Formatie staat garant voor enkele uren ontspannen genieten van koor- en solozang en instrumentale muziek.

Datum       : Zaterdag 22 augustus 2018
Aanvang   : 19.30 uur.
Locatie     : Grote Kerk
Toegang  : € 17,50. Online en bij reservering € 16,-. Kinderen t/m 11 jaar € 5,-.                                                              
                    ANBO/KBO/PCOB-leden betalen op vertoon van de lidmaatschapspas € 13,-.
Reserveren : www.martinmans.nl of op de reserveerlijn: 06 – 25 39 19 03.


URKER MANS FORMATIE
Deze zanggroep is in 2012 met haar optredens begonnen. Een serie zomer- en kerstconcerten maakt elk jaar deel uit van het programma. De zomeravonden zijn luchtig van karakter en er is ruimte voor een vrolijke noot. De luisteraars worden aan het einde nog meer bij het optreden betrokken en uitgenodigd om op het podium mee te zingen. De zangers hebben veel podiumervaring  en zijn semiprofessioneel of professioneel.  De solo’s van de individuele zangers bevestigen hun zangkwaliteit. Vorige zomer traden ze op in Canada waar ze een goede indruk hebben achter gelaten. In het najaar gaan zij op hun tweede tournee waar zij alsmede de Canadese luisteraars zich erg op verheugen.

Deze zomer rolt een nieuw verzamelalbum van de pers. Titels van de geliefde maar uitverkochte cd ‘Kracht’ maken hier onder andere deel van uit. Naast de cd ‘MORGEN’, staat de unieke DVD ‘Geloof, hoop en liefde’ in de belangstelling. Hierop zingen de zangers hun solo’s en geven ze een interview. De beelden zijn gemaakt in het Zuiderzeemuseum.

Contactinformatie:
Locatie: De Grote kerk, Kerkbuurt 131
Organisator: Martin Mans
Telefoonnummer: 06 – 25 39 19 03
Website:http://www.martinmans.nl


Deel dit bericht met je vrienden!