Alles over Sliedrecht...
Afbeelding bij agendaitem: 'Skeftum! in The Moonshine'
08sep 2018

Skeftum! in The Moonshine

Zaterdag 8 september 2018, van 21:30 uur tot 01:30 uur.

Op Bevrijdingsdag gaf één van Dordrechts aller populairste bands al een dik visitekaartje af in Sliedrecht en konden we ervaren waarom deze band op verschillende edities Big Rivers steevast een plein tot het randje weet te vullen. Skeftum! heeft aan de andere kant van de Merwede dan ook een meer dan serieuze reputatie opgebouwd. Na het vuurwerk en lasershow op 5 mei trok de band ook op het Dr. Langeveldplein stevig van leer, ware het met een stevig ingekorte show i.v.m. de eindtijd. Menigeen was het dan ook volledig met elkaar eens dat deze Dordtse formatie eigenlijk veel langer had moeten spelen en dat gaat nu dan ook gebeuren... in The Moonshine.

Met een mix van aanstekelijke nummers weet Skeftum een breed publiek te boeien en ieder optreden tot een groot feest te maken. Covers van o.a. Rolling Stones, Kings of Leon, Robbie Williams, Herman Brood en vele anderen wisselen elkaar af in een show die bruist van de energie. Een speciaal plaatsje in het repertoire van Skeftum! is ingeruimd voor Nederlands grootste rockband ooit, Golden Earring. Het is dan ook niet toevallig dan het stemgeluid van frontman Chris hier en daar doet denken aan een zekere meneer Hay. Het muzikale feest der herkenning wordt compleet gemaakt door de ongekende berg plezier die de band uitstraalt.

De Dordtse geoliede muziekmachine bestaat uit 5 bandleden met een gezonde mix van doorgewinterde ervaring en jonge onbevangenheid. Zo speelden frontman Chris en bassist Sjaak eerder samen in de coverband Footloose, maakte toetsenist Kimball onderdeel uit van BIGGS en speelde drummer Tom in de huisband van DJS, Zorrow. Een soort van vreemde eend in het gezelschap is gitarist en wonderkind Sonny... deze autodidact op gitaargebied speelde voor Skeftum! eigenlijk alleen op zijn slaapkamer en ontwikkelde daar zijn stijl die Skeftum! de slagroom op de taart geeft.

Alles bij elkaar zijn alle ingrediënten aanwezig voor een meer dan geweldige avond die je simpelweg niet mag missen. Met de opwarmer van 5 mei in ons achterhoofd gaan we ons opmaken voor een onvervalste avond feest, lol en bakken strakke muziek met niemand minder dan... Skeftum!

Contactinformatie:
Locatie: Stationsweg 3
Organisator: The Moonshine
Telefoonnummer: 085-8881517
Email:info@themoonshine.nl
Website:http://www.themoonshinesliedrecht.nl


Deel dit bericht met je vrienden!