Alles over Sliedrecht...
Afbeelding bij agendaitem: 'Nouked - A Tribute to the Seventies'
22sep 2018

Nouked - A Tribute to the Seventies

Zaterdag 22 september 2018, van 22:00 uur tot 01:00 uur.

Na jaren furore gemaakt te hebben als tribute was Nouked er begin 2017 wel een beetje klaar mee... Met de winst in de Battle of the Coverbands 2013, optredens door het hele land en meerdere optredens op TV op de CV moest het roer om. De tijd was rijp voor een compleet nieuw repertoire, waarin niet een artiest maar één van de meest geweldige periodes uit de muziekgeschiedenis centraal moest staan. Het oude repertoire ging de kast in en werd vervangen door 70ties soul, blues en natuurlijk rock, want het bloed kruipt waar het niet gaan kan.

De transformatie pakte meer dan goed uit, niet in de laatste plaats door de ruime ervaring van de bandleden, en de band speelt als herboren. De combinatie van muzikaliteit en een geweldige stem met een rauw randje werkt aanstekelijk en komt nog beter tot zijn recht met de nieuwe nummers. Nouked weet een zaal te pakken met een afwisselend repertoire dat staat als een huis waarbij het plezier overduidelijk aanwezig is.

Dit wordt een avond lekker uit je dak In The Moonshine met leadvrouw Lilianne en haar podium dieren. Een heerlijke avond Nouked!

Contactinformatie:
Locatie: Stationsweg 3
Organisator: The Moonshine
Telefoonnummer: 085-8881517
Email:info@themoonshine.nl
Website:http://www.themoonshinesliedrecht.nl


Deel dit bericht met je vrienden!