Alles over Sliedrecht...
Afbeelding bij agendaitem: 'Informatiebijeenkomst Eenzaamheid, nader beschouwd'
25sep 2018

Informatiebijeenkomst Eenzaamheid, nader beschouwd

Dinsdag 25 september 2018 vanaf 19:30 uur.

Meer dan een miljoen Nederlanders voelt zich sterk eenzaam. Iedereen kan met eenzaamheid te maken krijgen. Bij zichzelf of bij een ander. Wat is eenzaamheid, hoe ontstaat het, wat kun je er aan doen? Op deze en veel meer vragen rond het thema eenzaamheid gaan we in op de bijeenkomst Eenzaamheid, nader beschouwd.

Deze bijeenkomst wordt georganiseerd door ‘Erbij in Sliedrecht’ in samenwerking met de landelijke Coalitie Erbij. Bij de informatiebijeenkomst Eenzaamheid, nader beschouwd ligt de nadruk vooral op informatieoverdracht met betrekking tot wat eenzaamheid is. Denk aan zaken als prevalentie, oorzaken, gevolgen, risicogroepen, signalering, aanpak en goede voorbeelden. Het doel van deze bijeenkomst is om inzicht te krijgen in het thema eenzaamheid.

De bijeenkomst is voor professionals en vrijwilligers werkzaam in de sector Zorg & Welzijn die in hun werk eenzaamheid tegenkomen. Ook andere geïnteresseerden zijn welkom om deel te nemen!

De bijeenkomst vindt plaats op dinsdag 25 september om 19.30 uur (inloop 19.15 uur) in de Bibliotheek AanZet aan de Scheldelaan 1 in Sliedrecht. U kunt u aanmelden door te bellen naar 0184-420539 of te mailen naar c.brouwer@welzijnswerksliedrecht.nl

Contactinformatie:
Locatie: in de Bibliotheek AanZet aan de Scheldelaan 1
Organisator: Stichting Welzijnswerk Sliedrecht
Telefoonnummer: 0184-420539
Email:c.brouwer@welzijnswerksliedrecht.nl
Website:http://www.welzijnswerksliedrecht.nl


Deel dit bericht met je vrienden!