Alles over Sliedrecht...
Afbeelding bij agendaitem: 'Sarah Smith in the Moonshine'
13okt 2018

Sarah Smith in the Moonshine

Zaterdag 13 oktober 2018, van 21:30 uur tot 01:00 uur.

Sarah Smith mag met ruim 300 shows per jaar gerust een echte road warrior genoemd worden. De uit London, Antario afkomstige singer-songwriter maakte voor het eerst internationaal naam als zangeres van de rockband The Joys. Sindsdien timmert ze ook solo en met haar eigen band stevig aan de weg en deelde ze in de loop der jaren het podium met o.a. Melissa Etheridge, Sass Jordan, Emm Gryner, Craig Cardiff, Joel Plaskett, David Wilcox en vele anderen.

Dat Sarah Smith een meer dan serieuze muzikante is blijkt wel uit het grote aantal prijzen waar voor ze in haar carriere werd genomineerd en kreeg. Haar video voor Into the Light, geregisseerd door Stacy Poulos en opgenomen in Californië, won zowel een 2016 Telly Award als een 2016 Akademia Music Award voor beste video in de poprockcategorie. In 2015 won ze de Toronto Independent Music Award Best Adult Contemporary eer, plus de Best Rock Artist bij de London Music Awards en Best Rock Artist bij de Jack Richardson Music Awards. Muziek van The Journey is te zien geweest op shows, waaronder CBC's Cracked en de film Anatomy of a Love Seen, geregisseerd door LA Rice, directeur van het bedrijf Marina Rice Bader.

Hoewel ze de lofbetuigingen enorm waardeerd, gaat het nog steeds om haar muziek die in lijn is met bijvoorbeeld Melissa Etheridge, Alanis Morisette, Sass Jordan en Beth Hart. Het heerlijke rauwe randje aan haar geweldige stem maken leverde de zangeres al meerdere prijzen op voor beste rockzangeres in Canada en doet denken aan Bonnie Rait, Alannah Miles, Melissa Etheridge en Janis Joplin. Wederom een internationale act van niveau in The Moonshine die je niet wil missen!

Contactinformatie:
Locatie: Stationsweg 3
Organisator: The Moonshine
Telefoonnummer: 085-8881517
Email:info@themoonshine.nl
Website:http://www.themoonshinesliedrecht.nl


Deel dit bericht met je vrienden!