Alles over Sliedrecht...
Afbeelding bij agendaitem: 'Kinder- en TienerBijbelweek - 'Zoek het uit''
23okt 2018

Kinder- en TienerBijbelweek - 'Zoek het uit'

Van dinsdag 23 oktober 2018 tot en met donderdag 25 oktober 2018.

Ook dit jaar wordt er weer een Bijbelweek georganiseerd op het ijsbaanterrein. Dit zal plaatsvinden in de herfstvakantie, van 23 t/m 28 oktober. Er zijn volop activiteiten! Het thema is ‘Zoek het uit!’. Iedereen is er welkom en de toegang tot alle activiteiten is gratis. Grote en kleine tenten zullen verschijnen om alle activiteiten onderdak te bieden.

Voor kinderen wordt er op dinsdag t/m donderdag een KinderBijbelweek georganiseerd
Alle kinderen uit groep 1 t/m 5 zijn welkom om met elkaar te zingen, luisteren naar een Bijbelverhaal, toneelstuk, knutselen en muziekinstrumenten te maken (en te gebruiken). De tent gaat deze dagen om 9.15 uur open, het programma duurt van 9.30 uur -11.45 uur. Behalve op donderdag: dan eten de kinderen nog lekker pannenkoeken met elkaar en mogen om 11.45 uur ouders en belangstellenden in de tent komen kijken en luisteren, om zo samen de week af te sluiten.

Tieners groep 6 t/m 8
Zit je in groep 6 t/m 8 dan ben je welkom op dinsdag t/m donderdagmiddag én –avond vanaf 14.00 uur (tent gaat om 13.30 uur open). Op donderdag zijn vanaf 18.45 uur ook ouders en belangstellenden welkom om een kijkje te komen nemen. Het programma voor tieners is inclusief maaltijd! Er staan leuke dingen op het programma! Wat te denken van Rock Solid, Highland Games, Bijbelverhalen, workshops, apenkooi en een spelshow.

Tieners 12+
Alle tieners/jongeren die 12 jaar of ouder zijn, zijn welkom bij een apart programma. In dat programma zitten gave onderdelen zoals lasergamen, muziek. LAN Games, naar de Merwelanden, levende bordspellen en natuurlijk ook lekker BBQ’en en chillen. Ook bij dit programma is de avondmaaltijd inclusief. Welkom op dinsdag, woensdag en donderdag van 13.00 - 22.00 uur.

Voor eventuele vragen en meer informatie kunt u/ kun jij terecht op de website of mailen.

Programma BijbelWeek:Afbeelding bovenaan: HGJB - Vakantiebijbelweek 2018 'Zoek het uit!'

Contactinformatie:
Locatie: in tenten op het ijsbaanterrein
Organisator: ICS
Email:ics@echtbelangrijk.nl
Website:www.echtbelangrijk.nl


Deel dit bericht met je vrienden!