Alles over Sliedrecht...
Afbeelding bij agendaitem: 'VakantieBijbelweek - Programma voor volwassenen'
23okt 2018

VakantieBijbelweek - Programma voor volwassenen

Van dinsdag 23 oktober 2018 tot en met zondag 28 oktober 2018.

Ook dit jaar wordt er weer een Bijbelweek georganiseerd op het ijsbaanterrein. Dit zal plaatsvinden in de herfstvakantie, van 23 t/m 28 oktober. Er zijn volop activiteiten! Het thema is ‘Zoek het uit!’. Iedereen is er welkom en de toegang tot alle activiteiten is gratis. Grote en kleine tenten zullen verschijnen om alle activiteiten onderdak te bieden.

Startbijeenkomst
De tent gaat op dinsdagavond 23 oktober om 19.30 uur open voor iedereen die voor het eerst of opnieuw willen ontdekken wie Jezus is. Van harte welkom om dit samen uit te zoeken!  We willen om 20.00 uur beginnen (tent gaat 19.30 uur open) en het zal tot ongeveer 22.00 uur duren, waarbij ook voldoende gelegenheid is om na te praten onder het genot van wat lekkers.

Ladiesnight
Woensdagavond 24 oktober zijn alleen vrouwen welkom! Een speciale avond waarbij alle vrouwen van Sliedrecht kunnen genieten van heerlijke hapjes en allerlei soorten thee (high tea). Naast gezelligheid gaan we ook samen op zoek naar datgene wat ons geluk kan brengen. Het thema is dan ook: ‘Zoek het uit! Gelukszoekers?!?!’. Het programma duurt van 20.00 – 22.00 uur.

Zangmiddag voor senioren
Op donderdagmiddag 25 oktober zijn alle senioren welkom om samen te zingen o.l.v. Gijs Zonnenberg en Rianne Stouten. We zingen van 14.30-16.00 uur, om 14.00 uur zal de tent open gaan. Het beloofd een fijne middag te worden rondom hetzelfde thema als de andere programma’s: ‘Zoek het uit!’. Is vervoer voor u een belemmering, neem dan contact op met de organisatie via 06-20658345.

Mannenontbijt
De laatste activiteit vindt op zaterdagochtend plaats, en is exclusief voor alle mannen van Sliedrecht. Er staat dan een stevig ontbijt klaar waarbij een stevig gesprek mogelijk is. Marc de Gooijer zal in gesprek gaan over het thema ‘Zoek het uit’. Het ontbijt vindt plaats van 7.30-9.30 uur, de tent gaat om 7.00 uur open. Schuif maar aan!

Niet (kunnen) deelnemen aan activiteiten maar wel de sfeer willen proeven of zin in een goed gesprek? Of gezellig aanschuiven nadat u de kinderen bij de KinderBijbelweek heeft gebracht? Op dinsdag t/m donderdag staat tussen 9.30-11.30 uur koffie/thee klaar, met wat lekkers erbij. Voor de kleinste kinderen is er limonade en speelgoed.

Afsluiting Bijbelweek
Op zaterdag zullen de tenten opgeruimd worden en sluiten we de Bijbelweek af met een speciale themadienst in de Grote Kerk (hoek Kerkbuurt/Stationsweg). Dominee Den Boer zal met ons stilstaan bij het thema van de week ‘Zoek het uit!’. Na afloop is er tijd voor ontmoeting, koffie en een broodje. Er is tijdens de dienst kinderoppas in het gebouw tegenover de hoofdingang van de Grote Kerk.Voor eventuele vragen en meer informatie kunt u/ kun jij terecht op de website of mailen.

Contactinformatie:
Locatie: in tenten op het ijsbaanterrein
Organisator: ICS
Email:ics@echtbelangrijk.nl
Website:www.echtbelangrijk.nl


Deel dit bericht met je vrienden!